Hétfőtől erős lehűlést mondanak. Ilyenkor ki szabad menni a babával sétálni?
Figyelt kérdés
Nappal akár -10 fok is lehet. Nem tudom, hogy ilyenkor szabad-e egyáltalán kivinni a babát?! Ti hogy csináljátok?2012. jan. 29. 23:08
1/11 anonim válasza:
Nekem azt mondta a védőnő, hogy -5 fokig ki lehet vinni. A fiam másfél éves, nem hiszem, hogy kiviszem.
2/11 anonim válasza:
Attól függ mennyi idős.
Mondjuk egy 2 hónapost lehet nem vinnék ki, ha nem muszáj. Van aki akkor hozza haza kórházból az újszülöttet, ki kell vigye a szabadba és semmi baja.
De egy 2 évest rövid időre ki lehet vinni.
3/11 A kérdező kommentje:
3,5 hónapos.
2012. jan. 29. 23:18
4/11 anonim válasza:
2. vagyok.
Nem vinném ki, csak ha nagyon muszáj. Boltba, orvoshoz kell menni stb.
5/11 anonim válasza:
Ha nem muszáj, akkor nem viszem ki. 6 hónapos
6/11 anonim válasza:
Én a Finnországban szültem,ott -10 nem számít hidegnek,úgyhogy abszolút szoktatás kérdése.Kivittük,mint minden más gyerkőcöt,soha semmi baja nem lett..Most 5 éves,úgyhogy már nem kicsi,minket már nem érint,én biztosan kivinném.
7/11 anonim válasza:
Természetesen ki, bár egy 15-20 percnél nem tovább. Jól beöltöztetve, zárt babakocsiban. Semmi baja nem lesz, annyi levegő neki is kell.
8/11 anonim válasza:
Én kivinném. Nyári gyerekeim vannak, tehát téli hidegekben már 4-6 hónaposak voltak, de három hósan is kivinném simán. Nem túl hosszú időre, jól beöltöztetve, széltől védve a babakocsiban semmi baja nem lesz, te jobban fogsz fázni, mint ő.
9/11 anonim válasza:
Én szintén kivinném, csak nem órákra. Nekem 2 éves a fiam, és én megyek vele minden nap egy kört sétálni, de amikor néhány hónapos volt akkor is jól beöltöztetve mentem vele hidegben és semmi baja nem volt. Jókat aludt.:)
10/11 drienn válasza:
En hordozokendobe viszem ki ilyenkor, en is melegitem, o is engem es az arcocskajat belefurja a nyakamba, nem lelegzik be epp olyan hideget. 3hosak vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!