Üveges vagy házi készítésű bébiételre szavaztok, és miért?
Figyelt kérdés
2017. jan. 5. 12:51
11/14 anonim válasza:
Engem még nem érint, de olvastam egy cikket, amiben bébiételeket vizsgáltak, házit is, és megállapították, hogy az üvegessel semmi gond nincs, a vitamintartalma megegyezett a házival, a vegyszermaradvány a háziban több volt, mint a bio üvegesben, ezért összességében jobb volt az üveges. De nyilván függ attól, hogy saját termesztésű zöldséget tudsz-e használsz vagy kénytelen vagy boltit.
12/14 anonim válasza:
Kedves utolsó!
Ezt a cikket ki írta?
A bébiétel gyártó cégek megbízottjai?
Vacak egy világban élünk...
A pénz diktál mindent. :(
13/14 anonim válasza:
Semmi megdöbbentő nincs az említettekben.
A bébiételeket szigorúan ellenőrzik, míg a saját zöldség vegyszertartalmát te otthon nem tudod, s hiába nem vegyszerezed, az esővízzel bemosott szennyre (pl. : nitrát) nincs hatásod.
Egyébként is-is.
Gyökérzöldségekből 1 év alatt csakis boltit adtam (1 év felett már nem olyan veszélyes a nitrát), a többiből pedig ahogy alakult.
A dm bio és a babydream bio kifejezetten jó ízű.
A kecskeméti, az unilever és a hipp egyenízű.
A többi márka említésre se méltó.
14/14 anonim válasza:
Hozzataplalas elkezdesenel erdemes magad csinalni, olyan keveset fog enni nehany napig-hetig. Megparolsz egy adag sutotokot, ceklat, repat (en nem tudtam, h repa para van), edes burgonyat kulon-kulon, leturmixolod es jegkockatartokban lefagyasztod. A krumplit foztem mindig frissen, azt kevertem valel,ik kockaval. Aztan kulon foztem neki, de uvegeset is siman kap-kapott, ha nem volt idom, vagy hulla faradt voltam. Ugyanez a gyumolccsel, van itthon mindig valami uveges is, ha a sok mosogatas (botturmix, smoothy keszito) mar az agyamra megy. Alapvetoen hazi keszitesure szavazok, de a Kecskemetitol sem lett semmi baja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!