Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A kisfiam most 5 hetes és a...

A kisfiam most 5 hetes és a tegnap óta köhög, olyan mint mikor a felnőtteknél szakadozik fel. Milyen házi praktikát tudtok? A doki nem akar semmit adni és én úgy sajnálom szegényt.

Figyelt kérdés
2016. dec. 29. 03:06
 1/3 anonim ***** válasza:
5 hetesnek időt adnék, semmi mást.
2016. dec. 29. 05:11
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerencsére normális az orvosod, és nem tömi gyógyszerrel már az öt hetest is. Hiszen a legtöbb ezt csinálja mindenféle felelősség nélkül írja a gyógyszert. Ebben az időben mindenki köhög hónapokig is eltarthat, ez van.
2016. dec. 29. 10:01
 3/3 anonim ***** válasza:
A kicsi fiam 10 hetesen köhögött, elkapta a nagy tesótól, neki sem adott semmit a doki, láz esetén germicid kúp, mást nem lehet. Párásíts a szobában, szellőztess sokszor és ami nekünk még bevált egy kicsit emeld meg a kis ágyában a szivacsot a fejrésznél(én összehajtott törölközőt tettem a szivacs alá).
2016. dec. 29. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!