Üveges vagy házi készítésű bébiételre szavaztok, és miért?
Elsősorban házit adtam nekik. Úgy gondoltam, hogy azt pontosan látom tudom és mert nagyon szeretek főzni.
Üvegest csak utazáskor.
Miután megkóstoltam néhány üveges bébiételt, és rájöttem hogy az íze borzalmas és semmi köze az adott zöldség valódi ízéhez, így én házi készítésűt adtam a kislányomnak.
Mikor már nagyobb volt, akkor kapott néha üveges gyümölcspépet kekszel, vagy joghurttal keverve.
Én BLW-vel tápláltam hozzá a gyerekeim, szóval egyik sem.
De természetesen saját készítésűt adtam nekik első időkben.
Én a házira szavazok, az is teljesen pasztőrözött, elvégre előtte megfőzöm, és legalább tudom, hogy mit eszik a gyerek.
Az üveges ételt onnantól nem adtam, hogy nem tudtam rájönni, hogy ha csak gyümölcs van benne, cukor és egyebek nélkül, akkor hogy lehet, hogy a bébiételben 85 kcal van, a sima almában meg 50? (100 g-ra). Innentől nekem volt már egy rossz érzésem, hogy nem azt adom, amit az üvegen feltüntetnek, és inkább kerültem.
Amúgy is marha drága, de ha utaztunk, akkor persze kényelmesebb, egyébként ha otthon voltunk, akkor azt ette, amit csináltam neki.
Kertes házban lakunk, úgyhogy tudom, hogy bio zöldséget eszünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!