Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ti a pelenkázóra mit tesztek...

Ti a pelenkázóra mit tesztek a baba alá?

Figyelt kérdés
Én eddig vettem mindig eldobható pelenkázó alátétet, de elég drága meg lehet felesleges is. De simán a pelenkázóra se akarom tenni a babát, csak jobb ha van alatta valami.

2017. jan. 5. 11:04
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
50%
Én leterítettem egy összehajtogatott polár pléddel, és arra raktam rá a textil pelust. Így szerintem sokkal puhább és kényelmesebb, mintha csak a textilpelust tenném pelenkázóra. Van még ilyen szivacsos, műanyag borítású pelenkázólapunk, azt is kipróbáltam, de az úgy csúszik, mint a nyavalya.
2017. jan. 5. 12:13
 12/16 anonim ***** válasza:
78%

Semmit. Minek? Pont az a jó a merev pelenkázólapban, hogy ha szennyeződött pelenkázáskor, akkor csak letörlöm fertőtlenítővel és kész.

Nem hideg, ha ez lenne az ok, de egyébként is minimálisan érintkezik vele a bőre.

2017. jan. 5. 12:16
 13/16 anonim ***** válasza:
50%
9. vagyok: Természetesen volt a pelenkázó és az alátét között egy szivacsos pelenkázó lap is, nem a "deszkán" feküdt a gyerek.
2017. jan. 5. 12:27
 14/16 anonim ***** válasza:
79%
Textilpelenkát vagy semmit. A mienk puha, párnázott, vízlepergető. A pelenkaval az a baj h tisztaba teves kozben osszegyuri, szajaba veszi, kihuzza maga alol, szoval olyan mintha ott se lenne.
2017. jan. 5. 12:54
 15/16 anonim ***** válasza:
72%

Semmit.

Ott van rajta az a szivacsos, lemosható pelenkázó lap, a textilpelust csak összegyűri maga alatt, akkor minek.

2017. jan. 5. 13:08
 16/16 anonim ***** válasza:
35%
Én varrtam a szivacsos pelenkázólapra egy huzatot, így nem érintkezik véletlenül se a baba bőrével és nem hideg, arra meg vagy textilpelust vagy eldobhatót raktam. Az eldobhatót főleg akkor mikor bizonytalan volt, mi hol köt ki.. :)
2017. jan. 5. 13:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!