Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan szoktassam le erről?

Hogyan szoktassam le erről?

Figyelt kérdés

10 hós kislányom, mikor lekerül róla a pelus, egyből elkezdi fogdosni, markolaszni a cunciját.

Hogy szoktassam le róla? Szoktam neki mondani, hogy nem szabad, elveszem a kezét.

Csak az a baj, pl ha kaki is van, volt, hogy nem voltam elég gyors és belenyúlt. A krémet is is szétkeni.

2017. jan. 4. 17:22
 1/4 anonim ***** válasza:
Enyem is ugyanezt csinalja :D szerintem nem lehet leszoktatni, vedd el mindig a kezet es mondd ugyanugy, hogy nem szabad. Majd csak abbahagyja. Kivancsiak szegenyek, ott mindig pelus takarja oket, es lehet, hogy neha viszket is/tul meleg a pelus. Nekem is akkor a legnagyobb baj, ha epp kakilt :D de gyorsan letorlom neki kendovel es kesz.
2017. jan. 4. 18:02
 2/4 anonim ***** válasza:
Én adok neki tiltott dolgot a kezébe. Mármint amit amúgy nem kaphat meg. Pl testápoló doboz, bontatlan popsitörlő, nagyobb gyerkőc "kincsei". Így nem nyúlkál, mert ezek csuda érdekes dolgok :)
2017. jan. 4. 18:26
 3/4 anonim ***** válasza:
Miert nem szabad? Komolyan erdekel. Nekunk 14 honaposunk van, eddig nem volt jellemzo, hogy odanyult volna, ha igen, akkor en hagytam. Furdesnel meg mostansag csikizi, ha mosom neki, akkor odanyul, de az is hagyom es egyutt nevetunk. Bocs az offert.
2017. jan. 4. 20:47
 4/4 anonim ***** válasza:

Ez normális dolog, majd 3-4 év múlva is lesz ilyen időszak.

Én lányom is fogdossa pelusozás közben, hagyom, hagy ismerje meg a testét. Majd magától leszokik róla. Nem akarom, hogy később valami szexuális zavara legyen a tiltás miatt.

2017. jan. 9. 07:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!