Hogy szoktassam le erről a lányomat?
Na, teljesen ugyan ezt csinálja a 10 hónapos kisfiam :D.... szkafanderben kell etetnem.
Szerintem ahhoz amit ez első ír még kicsik, szóval nem nagyon értené, hogy most mi van, miért csinálta ezt anya, és üvöltene, ez inkább a későbbikre taktika, amikor már megérti, hogy miért fegyelmezed.
Nekem sokszor beválik, hogy ahogy kiveszem a szájából a kanalat rögtön úgy fordítom, hogy eltakarja a száját, így nem tudja ezt csinálni.
Vagy elterelem a figyelmét... pl. szereti ha kacskaringós úton viszem a szájához a kanalat, és a végén mondom, hogy "hamm". Onnantól ezzel van elfoglalva és elfelejti a köpködést.
első vagyok. teljesen igazatok van, elkerülte a figyelmemet, hogy még 1 éves sincs!
3assal osztom a véleményem, akkor csak rövid időre "tiltsd el" az asztaltól :) viszont szerintem pont fordítva van mint ahogy a 2. írja, pont azért kell megmutatni, mert nem érti. viszont ha tényleg kiveszed és nem adsz neki több falatot, akkor megérti, így össze tudja kötni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!