Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Babám pár napja áll kapaszkodv...

Babám pár napja áll kapaszkodva a bútorokba, magától tanul meg esni?

Figyelt kérdés
Úgy értem,hogy áll egy darabig,majd elkezd sirni,akkor már tudom,hogy esni fog,megfogjam,hogy ne essen nagyot,vagy inkább hagyjam,hogy ráérezzen,megtanuljon esni?
2010. máj. 4. 09:05
 1/3 anonim ***** válasza:

Én hagytam. Alj nélküli járókánk van, habtapit tettem alá. Így ha estek, arra estek. Persze, ha pont mellettük voltam, amikor borultak, alájuk tettem a kezem. Azt vettem észre, hogy rövid idő után nagyon ügyesen esnek, és hamar megtanulták elengedni a rácsot és szépen leülni.

Ha járókán kívül vannak, akkor viszont nagyon figyelek, nehogy a kövön elessenek és a fejük a kemény járólaphoz csapódjon.

2010. máj. 4. 09:13
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Bizony néhányszor elesik, de után megtanulj, hogyan üljön le. először még biztosan koppanni fog, de néhány esés után azt is megtanulja, hogyan kell esni. Ha állandóan ott állsz, elkapod, nem fogja tudni, hogyan essen anélkül, hogy komolyabban megüti magát, ami később komoly gondokat is okozhat. Persze, ne a járólapon tanuljon esni, inkább a szőnyegen (ha van), így kisebb lesz a koppanás :)
2010. máj. 4. 09:15
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Én is hagytam. Persze nem a kövön, hanem bent a szobában a laminált parkettán, vagy a habtapin. 2-3-szor zakózott, aztán belejött, pár nap alatt megtanult állásból leülni.

Mondjuk ha épp ott ültem mellette azért elkaptam, de nem aggódtam szét magamat akkor sem, ha épp elesett.

2010. máj. 4. 09:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!