Ikres anyukák! Segítség nélkül hogyan fürdetitek/fürdettétek a már nagyobb babáitkat?

Szia!
Nekem 13 hónaposak a kisfiaim. Együtt fürdenek a nagy kádban. Vettem nekik a kád aljába ezt a tappancsos csúszásgátlót. Ha fel is állnak, nem csúsznak meg. Szerencsére ritkán fürdetem őket egyedül, de meg lehet oldani. Úgy csinálom, hogy egyiket leöltöztetem, beteszem a kádba, amíg ő ott ül, leöltöztetem a fürdőben a másikat is. Előtte persze mindent odakészítek, és határozottan rájuk szólok, hogy nem állhatnak fel. A pelenkázót leteszem a kád mellé. a földre. Kiveszem az egyik gyereket, addig a másik pancsol (örül, hogy övé minden játék), amikor felöltöztettem, berakom a kiságyába, és jön a következő gyerkőc. Így egyik sincs felügyelet nélkül, mert a földön térdelve tudok rájuk figyelni. Nem egyszerű a művelet, de ha muszáj, meg kell oldani.
Amíg külön fürödtek, addig az egyikőjük a kádban volt, a másik pedig az etetőszékben.
Nincs utazó ágyatok, vagy járóka, vagy bármi, amiben biztonságban vagy az egyik, amíg a tesót fürdeted? Addig ő onnan nézhetné, majd csere. Persze ez csak egy ötlet, mert nem ismerem a babáidat, meg a lakásotokat sem :)De azért remélem, tudtam segíteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!