Mikor vallalnatok ujabb gyermeket iszsz, egyuttalvo, hordozva altathato,2-6x ebredo gyermek melle?
10 honapos a babank, igeny szerint szopizik napi rengeteg alkalommal, a csatos hordozoban magamon tudom csak altatni nappal, kulonben joval elobb ebred, es nyugos, ejjel mellettem alszik, es mikor ebred szopizva, vagy ringatas utan alszik vissza. Nagyon mozgekony, mar egy-ket onallo lepesnel tartunk. Eljatszik szepen egyedul, de ezt leszamitva nem az az eszik-leteszem-alszik tipusu gyerek.
Tobb gyermeket tervezunk, eredetileg kis korkulonbseggel, de mivel tavol elunk a csaladtol, jol at kell gondolnunk. Volt/van esetleg valaki hasonlo helyzetben? Mikor vallaltatok masodikat?
Látszik a leírtakból, hogy sokat kellene vele foglalkozni. Én biztosan várnék 1,5 éves koráig, és úgy vágnék bele egy terhességbe. Megérdemli a gyereked a figyelmedet!
Mellesleg, lehet nem azon baromi szerencsések közé fogsz esni, akiknek semmi terhes tünetük sincs, de én konkrétan mindkét terhességemnél 4 hónapig annyira émelyegtem, szédültem és hánytam, hogy nem tudtam volna tisztességgel egy ilyen pici gyereket ellátni.
3# túloz nem enyhèn..
Sztem, ùgy 1,5-2 èv múlva. A kisbabádnak most kell a figyelmed, amit egy kisteso nagyon elvesz
Foglalkozz most vele
Miért túloznék, 4-es?
Van olyan gyerek, aki mellé egyszerűen nem kell testvér, mert önmagában elég.
Kettőt terveztünk, de egyke marad.
A kérdező gondolhatja nyilván máshogy, neki legalább egészséges gyerek jutott.
Most rogton.
Mivel a ket ev mulva valaszom pillanatok alatt 0 lett;))))
Koszonom a valaszokat! Nem pontoztam le senkit, nem azert jovok ide, hogy levezessem a frusztraciomat :D
Hat egyelore meg a szopi miatt amugyis odebb lenne, csak erdekelt kivulallok velemenye is. Egyelore mi is ugy gondoljuk, hogy korai lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!