Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Allergiára mit adtok 1éves...

Allergiára mit adtok 1éves babátoknak?

Figyelt kérdés

Valószínűleg allergiás, majd szerdán megyünk dokihoz.Nagyon durván taknyol szegénykém.Mit tudnék neki adni szerdáig,hogy kicsit könnyebb legyen neki.Annyira taknyos,hogy néha már fuldoklik a takonytól.Pedig 5percenként szívom az orrát porszívós orrszívóval.

Azért gondolok allergiára mert én is és férjem is nagyon allergiások vagyunk,és tegnapelőtt voltunk lent az a játszótéren és a fűben játszott sokáig a fiam,amit most csinált először.Nekem is kijött az allergiám mikor hazaértünk.A kisfiamnak csak 1-2 órával később kezdődtek a tünetei.Szemvakarás,orrfolyás.

2010. máj. 3. 14:04
 1/2 anonim ***** válasza:

FLP Aloe VEra gél, napi fél deci. Nekem azóta semmi tünetem nincs, pedig alig éltem...

Lányaim is isszák születésük óta.

2010. máj. 3. 14:28
 2/2 anonim ***** válasza:

Fenistil csepp, de ha jól emlékszem, vényköteles.

Calcium: pl. Calci-kid

2010. máj. 3. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!