Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A babám most 5 honapos,és már...

A babám most 5 honapos,és már 2-3 napja nem akar szopizni. Miért nem akar enni a babám?

Figyelt kérdés
Igaz már csak reggel és este szopizik napközben tápszerrel és bébiétellel potolom neki a kajcsit.
2008. okt. 7. 17:06
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Lehetséges, hogy jön a foga és ez miatt nem akar semmit enni, fáj az ínye és érzékeny is.

üdv. Csilla

2008. okt. 7. 18:35
 2/4 anonim ***** válasza:
na nállunk dettó a helyzet.3nap után azt hittem eret vágok.probáltam mindent,tápszerbe kis cukor:nem kellet.tápszerbe kis gyümi lé:az sem volt jó és még sorolhatnám.4-dik nap orvos.ő azt mondta a baba csak annyit eszik amennyi jol esik ne eröltessem mert azzal csak ártok.meg azt is mondta hogy lehet hogy a baba érzi rajtam a feszültséget probálja meg apa vagy a mama etetni.nállunk nem jött be de probáld meg.a lényeg hogy ne idegeskedj mejd fog enni.csongi már többet eszik pár napja.nyugi
2008. okt. 7. 21:14
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat,de most olvasom hogy rosszul tettem fel a kérdést!Minden mást eszik,kivéve a cicit!Nem akar szopizni a ciciből.Ez miért van?
2008. okt. 8. 05:51
 4/4 anonim ***** válasza:
Megjött már ez első mensid? Nálam akkor volt így, amikor az első peteérésem volt. Egyáltalán nem kellett neki anyatej, aztán megkóstoltam, és igaza volt, mert rossz szagú és ízű lett, nem olyan, mint előtte. Lehet ettől is.
2008. okt. 8. 10:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!