8 hónapos kislány anyukája vagyok. Eddig a babám 3 hónapos kora óta szépen alszik éjjel, max. Egyszer kelt fel szopizni. Az utóbbi egy hónapban minden éjjel 3-4szer felkel szopizni, pedig nem voltak nagy melegek. Mitől lehet ez?
Figyelt kérdés
2011. júl. 8. 08:21
1/5 anonim válasza:
Fogzás,szeparációs szorongás,anyahiány,mozgásfejlődés.
Az én 1 évesem 6-8x kel minden éjszaka és már nem enni,csak pusztán az én szórakoztatásomra:(.
2/5 anonim válasza:
Biztos szopizni akar? Az én kisfiam is felkel, de a cumi kell neki, meg kiveszem és megsimogatom a hátát, néha adok egy kis vizet, teát. Amikor a foga jött, akkor még sűrűbben felkelt, de akkor sírt is.
Ez a 20, majd 30 fok se használ. A frontok megviseli a kicsiket.
3/5 A kérdező kommentje:
Biztos,mert sír a ciciért.Nem cumizik,sosem fogadta el a cumit.
2011. júl. 8. 08:36
4/5 anonim válasza:
1.vagyok
én úgy szoktattam le az éjszakai evésről,hogy vizt adtam neki,cici helyett
5/5 anonim válasza:
Az én 1 évesem is többször kel éjszaka, ha puki bántja, vagy jön a foga, stb. Én is úgy szoktattam le, hogy teát, vagy vizet adtam neki. Pár kortyot iszik és szépen visszaalszik. Este mit adsz neki enni a cicin kívül? Az is lehet, hogy nem elég neki. Bár szerintem, inkább a fogacska bánthatja ennyi idősen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!