Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » DM-be vagy Rossmann-ba vehetek...

DM-be vagy Rossmann-ba vehetek át ajándékcsomagot újszülötteknek.4 hós kislány anyukája. Ja és mi kell hozzá?

Figyelt kérdés
2010. szept. 9. 08:30
 1/9 anonim ***** válasza:
A Rossmannban biztosan, én is ott váltottam ki a kupont. Csak a kupont vidd, más nem kell. (elvilek a gyerek kiskönyve is kell, de azt sosem kérik, normálisan belegondolva nincs is hozzá joguk, hiszen az okirat)
2010. szept. 9. 08:41
 2/9 anonim ***** válasza:
Hippes csomagot vehetsz át a Rossmannban. A kupont a születésekor kapott Felicitas csomagban találod, pontosabban a Babagondozási tanácsadó füzetben.
2010. szept. 9. 08:43
 3/9 A kérdező kommentje:
Milyen kupont vigyek, nem azért megyek?
2010. szept. 9. 08:43
 4/9 A kérdező kommentje:
A Babagondozási TAnácsadó füzetben csak Felicitas-os kupon van, azt meg már kiváltottam.
2010. szept. 9. 08:48
 5/9 anonim ***** válasza:
A kórházban nem kaptál ajándékcsomagot? Abban volt a kupon, ahogy az előző írta.
2010. szept. 9. 08:50
 6/9 anonim ***** válasza:

Ha nincs hippes kuponod, a honlapukon keresztül keresd meg őket, küldenek!

Én sem kaptam, ezt megírtam nekik, és küldték a kupont.

DM: bababónusz programba lehet jelentkezni, érdemes!

2010. szept. 9. 08:51
 7/9 anonim ***** válasza:
Volt egy Hipp-es csomag is, benne előkével, prospektusokkal, teamintákkal... abban volt a kupon. Hía nem kaptál ilyet, a Hipp oldalán kérhetsz, néhány napon belül küldenek.
2010. szept. 9. 08:51
 8/9 A kérdező kommentje:
Megtaláltam, köszi.
2010. szept. 9. 08:53
 9/9 anonim ***** válasza:
A dm-be kell a születési anyakönyvi kivonat is, meg az adatlap kitöltése.
2010. szept. 9. 09:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!