Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van olyan megoldás szobai...

Van olyan megoldás szobai hintára, hogy ne kelljen megfúrni az ajtófélfát? És hol lehet megvásárolni?

Figyelt kérdés
2010. máj. 3. 12:28
 1/5 anonim ***** válasza:

[link]

Nekünk is ilyesmi van, csak én vateráztam féláron. Én sem akartam szétfúrni a lakást. Ha nem kell, összecsukom és elrakom.

2010. máj. 3. 12:30
 2/5 anonim válasza:
szereltesd az erkely karzatra a hintat
2010. máj. 3. 12:41
 3/5 anonim ***** válasza:
A Lidlben vettünk olyan "rudat", amit be lehet szorítani az ajtófélfák közé. Igazándiból sportszer, felüléshez, meg húzódkozáshoz ajánlják, de mi is azért vettük, hogy hintát akasszunk majd rá.
2010. máj. 3. 12:52
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Ezen az utóbbin én is gondolkoztam. Ezek szerint ez egy nagyon stabil kis szerkezet. Régen vetted? Vagy esetleg még mostanság is lehet ott ilyet kapni?
2010. máj. 3. 15:13
 5/5 anonim ***** válasza:
Karácsony előtt vettem. Van a 2 végén valami csavarós "izé", azzal lehet beszorítani az ajtófélfák közé.
2010. máj. 3. 15:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!