Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van olyan gyermek, aki nem...

Van olyan gyermek, aki nem sír, eszik, semmi gond nincs vele, ha jön a foga?

Figyelt kérdés
Meg lehet úszni a fogzást álmatlan éjszakák nélkül, vagy egytől egyig minden gyermek így reagál, ha jön a foga?
2010. máj. 3. 12:12
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
0%
nincs
2010. máj. 3. 12:14
 2/12 anonim ***** válasza:
az én gyerekemmel nem volt semmi gond fogzás alatt. bár felkészültünk, vettünk egy halom hűthető rágókát, meg zselét az ínyére, és volt olyan hogy a négy felső fog egyszerre jött neki, de semmi nyűg.
2010. máj. 3. 12:16
 3/12 anonim ***** válasza:
Bizony, van :)) Nekem mind a 4 ilyen volt!! Ettek, a nyáluk nem folyt, nem voltak nyűgösek, sírósak, csak a knál koccanásakor vettük észre az első fogakat. Utána is csak akkor, ha már kibújt egy újabb...
2010. máj. 3. 12:16
 4/12 anonim ***** válasza:
Ja! És az enyémeknek is volt, hogy 3-4 fog is jött egyszerre.. mégsem volt semmi bajuk :)
2010. máj. 3. 12:17
 5/12 anonim ***** válasza:
Attól függöt a lányomnál,hogy épp melyik foga jött. Volt amelyiket akkor vettünk észre amikor már kint volt, és volt amelyiknél már tudtuk,hogy "keresni kell" hol duzad az ínye, mert előjöttek az általad említett szokásos tünetek.
2010. máj. 3. 12:18
 6/12 anonim ***** válasza:

De van,az én kicsi fiam,összetehetem a két kezemet,h ilyen szerencsénk van,volt,már van 6fogacskánk és 7,5hós a babám,eddig egyik fogacska sem viselte meg öt hál istennek,szépen evett és aludt mindig,és még csak nyügösnek sem mondanám,h volt is vmikor,szinte mikor már áttörte az inyecskéjét,akkor vettük csak észre!

De sajnos elég sok kisbaba küzd ám a fogzással,a baráti körben is igy van sajnos,és én ugy tudom öket sajnálni!:(

2010. máj. 3. 12:19
 7/12 anonim ***** válasza:
Az enyémnek úgy jött ki eddig a 8 foga, hogy nem vettük észre, csak mikor benyúltam a szájába.
2010. máj. 3. 12:21
 8/12 A kérdező kommentje:
szóval akkor van remény! Az én babócám 3,5 hós, előttünk a fogzás. De remélem, nem lesz nagyon hisztis alatta, a fájós oltásnak 2 percet sírt, mikor felcsípték a nyelvét, akkor 3-at. Hátha szerencsénk lesz. Különben az alvással soha nem volt gond.
2010. máj. 3. 12:22
 9/12 anonim ***** válasza:
biztosan van, de nem az enyém!!!! nálunk az evés, az alvás, a nappali viselkedés mind megsínyli a mai napig a fogzást! 16 hós és 4 szemfoga jön most, érdekes napjaink vannak....
2010. máj. 3. 12:46
 10/12 anonim ***** válasza:
utsó vagyok: az oltásnál nekem se sírt sokat, amikor megszúrták, meg utána a kezemben 10 mp-t aztán annyi. a fogával mégis szív. :)
2010. máj. 3. 12:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!