Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek nem gond ha a 7...

Szerintetek nem gond ha a 7 hónapos gyermek csak megfordulni tud semmi mást?

Figyelt kérdés

Nem kúszik, mászik. Ha hason fekszik felemeli oldalra a kezeit, meg a lábát és hadonászik vele, de a kezén nem tud támaszkodni. Hipoton? Vagy csak túl nyugodt típus?

Az én gyermekeim ennyi idősen másztak, ültek és felhúzták magukat állásba.

2011. febr. 6. 15:52
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
7 és fél hónapos a lányom és csak jobbra forog!Balre nem!Tud csak nem csinálja!Nem ül,nem áll,nem mászik és nem is küszik!Hason kinyomja magát!3 orvos és 1 gyógytornász is látta és közölték velem ,hogy LUSTA!!!:D
2011. febr. 6. 15:57
 2/13 anonim ***** válasza:
balra és kúszik :D
2011. febr. 6. 15:58
 3/13 anonim ***** válasza:

Én azért biztosan elvinném orvoshoz, mert lusta vagy nem, annyira szerintem azért nem normális.

Ha belegondolok, hogy az én fiam már 8 hónaposan a bútorok mellett lépkedet...

2011. febr. 6. 16:04
 4/13 anonim ***** válasza:
így van, ahogy az utolsó is írta. 7 hónaposan azért minimum kúsznia kellene. a fiam 4 hónaposan kúszott, 6.5 hónaposan mászott és 8 hónaposan lépegetett oldalra. én mindenképp orvost kérdeznék, hisz azért nem mindegy, hogy mit mond egy szakember, miután megnézte. engem az nem nyugtatna meg, hogy anoním válaszoló babáját 3 orvos és egy gyógytornász látta és lusta, hisz minden baba más. kérdezz dokit inkább.
2011. febr. 6. 16:07
 5/13 anonim ***** válasza:
ja, látom nem a te babád. akkor mondd, hogy a tieid már ilyenkor mit csináltak, senki sem szereti, ha 'beleszólnak'. :(
2011. febr. 6. 16:08
 6/13 anonim ***** válasza:
Lányok!Most hiába fikáztok így le!:(Én csak az írtam,hogy van ilyen!Nem azt,hogy normális jelenség!Én is meg voltam ijedve,és ezért is vittem orvoshoz!
2011. febr. 6. 16:09
 7/13 anonim ***** válasza:
Én is elvinném egy "kivizsgálásra" valamilyen fejlesztőházba.Valószínűleg gyenge a keze vagy a hátizma.De ezeket megfelelő tornával lehet erősíteni!
2011. febr. 6. 16:13
 8/13 anonim válasza:
Az én kisfiam 8 hónapos koráig csak forgott, utána 1 hónap alatt kúszott, mászott, felült, felállt, és most 10 hónaposan a bútorok mellett lépeget. Szerintem nem probléma, nem egyforma a babák fejlődése. Majd Ő is behozza a "lemaradást".:)
2011. febr. 6. 16:33
 9/13 anonim ***** válasza:

Tanácsold az ismerősödnek, hogy vigye el egy állapotfelmérésre gyógytornászhoz, vagy gyógypedagógushoz. Tudnak tornákat javasolni amit otthon kell csinálni. Veszíteni nem fog vele, csak használ!!!

Az én lányom is csak forgott ennyi idősen és utánna se kezdett mászni. 9 hósan vittem el és most Dévény tornára járunk, mert lemaradt a mozgásfejlődése. Sok még a reflex mozgása amiket le kell építeni, mert így nem tud fejlődni a mozgásban, tehát kell a segítség!

2011. febr. 6. 16:51
 10/13 A kérdező kommentje:

Igazából egy ismerősöm mondta, hogy a baba érdekében mindenképpen szóljak a barátnőmnek, ő is a Dévény tornát javasolta, ahogy az utolsó hozzászóló.

Köszönöm hogy ezt megerősítettétek.

Csak olyan nehéz, mert tényleg nem verseny melyik gyerek hogyan halad a mozgásfejlődésben, de ha baj van és nem lustaság akkor szakember kell. A mozgásfejlődés elmaradása a beszédfejlődésre is hatással van, azt mondta az ismerősöm.

Szóval akkor Dévény torna!!! Vagy legalábbis állapotfelmérés.

2011. febr. 6. 17:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!