Ilyenkor mi van? Ki lesz a felelős, ha baj van?
Mi a dokitól kaptunk 2 hósan beutalót,rákérdezett, hogy voltunk e már. Időpontot kértem, de kishíjján elzavartak hogy mit akarok egy csecsemővel, a másik hely a gyerek kórház volt, ott kaptunk időpontot, 9től 1 ig érjünk oda. Ott is megkérdezték, hogy mit akarok itt, majd mikor elkezdtem balhézni fogadtak bennünket. Megnézte a doki, tényleg csak 5 perc volt, az öltözés több volt. MAjd visszarendelt minket 1 hónappal később. Késtünk mert lebetegedtünk és utána jött karácsony így 4 hósan vittem vissza, jól le is lettem teremte, de nem volt semmi baja, tornáztattuk, kenguruban hordtam.
8 hós fiú anyukája
Szia! Én úgy tudom, kötelező a csípővizsgálat. Az ismeretségi körömben minden babával voltak, pedig nem ugyanott lakunk. Nekem a doktornő a baba születésekor, amikor kijött házhoz, adta a beutalót is. Általában 6 hetes korban csinálják, de 4 hónapos korig kell elmenni. Tehát az orvos felelőssége, csak ő írhat beutalót! De a védőnő se vétlen, mert az én védőnőm minden héten kérdezte, hogy van-e már időpontom csípővizsgálatra. (Én 11 hetesen vittem, csak akkorra volt időpont, továbbkülték ultrahangra, tornáztatnom kell a lábfejét, mert kicsit befele fordult, most, 4 hónaposan viszem kontrollra). A koponya és hasi ultrahangra rákérdeztem, de azt mondta, az nem kötelező.
Szerintem keress egy másik háziorvost.
Remélem mindent rendben fognak találni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!