Mennyit mit hányszor eszik a 10 hónap körüli babátok 1 nap? Szopizik még?
19:11-estől én meg azt kérdezném, hogy nem túl sok már ez a szopi ennyi idősen? Főzeléket nem is eszik? Miből nyeri a sok vitamint, vasat,egyéb fontos ásványi anyagokat?
Egyébként meg azt akartam kérdezni, hogy sokan írtátok a joghurtot, milyet adtok a babáitoknak?
19.11-es vok:
Olvasd végig figyelmesen,ott van,hogy délben fözi! Napi 2 szilárdat ajánlott a védönöm,azt meg is kapja! A délutáni gyümölcsöt fött rizzsel adom,igy tápláló!
07:28-nak, én natúr joghurtot veszek a piacon kimérve, (biztos forrás már több éve oda járok) és abba keverem bele a gyümölcsöt, most a banános joghurt a sláger :)
Ha nem jutok el a piacra, akkor sima natúr joghurtot szoktam venni, spar-ost, millit vagy ami van, de a kimért finomabb és olcsóbb is.
7:28-as vagyok. Ne érts félre, nem bántásként akartam írni, csak azért kérdeztem mert nekem ikreim vannak és az egyikük nem akar annyiszor enni, és engem meg közben az orvos is cseszeget, hogy márpedig ennyi idősen csak kétszer kellene, hogy kapjon már tápszert (nálunk mondjuk nincs szopi). És igazából fogalmam sincs mi a jó, én úgy vagyok vele, esznek amennyit esznek, de azért próbálkozom, hogy minél több szilárdat egyenek.
Az utolsónak pedig köszönöm szépen a választ, sajnos én nem tudok ilyen helyet, de majd érdeklődöm, addig marad a bolti, még nem adtam nekik, csak túrót. (az viszont van házi)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!