Mennyit mit hányszor eszik a 10 hónap körüli babátok 1 nap? Szopizik még?
Tápszeresek, reggeli ébredéstől függően 160-200 ml tápszer, tízórai gyümölcs tejpéppel, vagy rizspehellyel, vagy gríz, vagy túró banánnal stb. ebből 100-150 gramm és 8-9 körül. (az enyémek korán kelőek) ebéd 12-13 körül valamilyen főzelék 180-200 gramm körül - bár mostanában 1-2 hete jelentősen lecsökkent az étvágyuk és ha a felét megeszik már örülök! - uzsonna nálunk nincs, illetve az már a vacsi 5-6 óra körül megint főzelék, de ez már bébiétel és valami "édesebb, könnyebb. pl. gesztenyepüré vagy sütőtök, őszibarack pulykahússal... és ezután már csak tápszer van 250 ml körül este lefekvés előtt (fél 8-8 körül)
Remmélem, ki lehet bogozni, mert eléggé összesűrítve írtam.
Sajnos már nem szopizik a fiam, így a napirend a következő:
Reggel 7-8 körül tápszer (240-260 ml). fél 12- 1/2 1 körül kap "tízórait" ,valami gyümölcsöset. Utána 3-4 óra magasságában van ebéd, főzelék. Itt elég széles a paletta :)
Uzsonna 6 körül, ismét valami gyümölcsös cucc, joghúutal, vagy tejpéppel. Vacsi 8 óra magasságában, tápszer, a reggeli adag.
9 és fél hós fiam étrendje
reggel 6-7 körül szopi
-9 körül joghurt babakeksszel, vagy gyümölcs gabonapéppel 150-180 ml
-12 ebéd, húsos- zöldséges főzelék 150-200 ml, esetleg egy fél banán, vagy egy babajoghurt ha nem ízlett az ebéd és nem evett eleget
-16 tejpép, vagy joghurt, túró gyümölccsel, vagy gyümölcs gabonával, 100-150 ml
-19 vacsora tejpép vagy főzelék 150-180 ml
fürdés
-20 körül szopi
szia
10 és fél hónapos a kislányom, tápszeres. Reggel tejpép gyümölccsel, tizórai joghurt, nasinak babakeksz, 12 körül eszik 220 ml tápszert, du 4 körül fözelék husival. Uténa joghurt vagy vaniliás, csokis pudink, és este tápszer 220 ml. Én olyan 3 körül szoktam ebédelni és mostanában csatlakozik hozzám (rakott krumpli, fözelék, tészta, pörkölt, sült husi) mindent szeret. Persze nem kap még sokat belöle.
Persze,hogy szopizik még!
Reggel szopi,10-kor szopi,délben fözi,délután szopi,6 körül rizses gyümi,este szopi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!