Tejitalt már lehet kóstoltatni 11 hónapos babával?
ehez csak annyit fűznék hozzá, hogy volt egy hülye időszakom, h "vagány anyuka akarok lenni" 10 hósan adtam a kislányomnak 2,8-as, meg 1,5-es házi Cserpes féle tejet, mert, hogy az mennyivel egészségesebb, mint az a mű tápszer és már csak úgy is 2 hó van az 1 évig, mit nekünk az....
Alig bírtam a kislányomat kikúrálni, olyan hörghurutot és hörgőszűkületet kapott, h ventolint kellett neki adni mint az asztmásoknak, tele lett pici ekcémás kiütésekkel a lábától a feje búbjáig. Azóta is a falba verem a fejem...nem azért írtam le, h ezek után mindenki közölje velem, mekkora barom vagyok, magamtól is tudom, csak tanuljanak az érintettek más hibájából...ne a sajátjukból!! Ezek után, tuti várni fogok a tejjel másfél-2 éves korig, és maradok a jó öreg tápinál
1 éves kislány anyukája
09:37-nak
Nem lenné büszke magamra, hogy 3 hónapos gyerekememnek tejet adnék, főleg nem a dobozost.Lehet most nincs seemi baja, de még lehet.
Az orvosod mege egy hülyem, már bocsánat, ha még helyesli is.
Akkor látott tehenet a dobozos tej, amikor megállt amező mellett a tejszállító kamion.
Az ikerhugaim a 76-ban születtek, anyának nem volt teje, tápszrt nem bírták (akkor még tényleg szarok voltak, ma már van ezer féle és sokkal jobbak és nem fújnak fel.)
Majd 2 hónaposan már kaptak krumlpi répát. Végül az egyik hugom 8-10 hónapos kora között kórházban volt, nem tudták mi baja, végül kiderült, hogy lisztérzékeny lett.
nyámék külföldről hozattak nyáron banánt, mert azt ehette, nem jött ki belőle.
Akkor nem voltak még gluténmentes bébikaják.
Gondolom nem tett jót pici fejletlen gyomrának hozzátáplálás, tej stb.
Szóval lehet a te gyerekednek hónapok évek múlva lesz baja.
10.40-es vagyok, még annyi az előző válaszom előttinek, hogy ezek szt nem tudod a dobozos tej történetét:
Az itthoni jó magyar tejet eladjuk külföldre, ahol kivonják a tejsavót, majd különböző "barátságos és gusztusos" folyamatokkal megcsinálják újra tejnek (tejszerű valaminek) és fillérekért veszzük mi. Ez nem csak a 100 Ft-os "Almin milk" és társai, hanem amit megveszel 3-400 Ft-ért is. Mind ilyen sajnos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!