Tejitalt már lehet kóstoltatni 11 hónapos babával?
Ha nincs fagyasztott tejed akkor se!
Nem tartozik rám,de mit értesz eü ok alatt. Beteg vagy?
Mindenképpen keress fel egy szoptatási tanácsadót aki segít ebben a helyzetben.
Sem tejet sem tejitalt nem javaslom dietetikus édesanyaként bevezetni még várj vele. Mivel eü okokra hivatkozol én várnák a tejjel ,tejitallal 1,5 éves de inkább 2 éves korig.
Ha nagyon ilyet akarsz vegyél neki tápszert. Úgysem kell sok....
De keresd fel az említett szakembert ő segít neked áthidalni ezt a 2 -3 hónapot mire érett lesz a tej bevezetésre és akkor megúszol minden extra hülyeséget....
SZia!
Nem arra a dobozos Nestlé Gyerekitalra gondolsz, ami tulajdonképpen tápszer? Por alakú, vizzel kell elkésziteni ... Mert ha az, akkor az TÁPSZER, csak talán a neve igy, hogy "gyerekital", jobban cseng ... Azt nyugodtan adhatsz neki, inkább azt, mint tehéntejet. Persze az anyatej lenne a legjobb ...
Én 1éves koráig szoptattam,de utána,illközben átálltunk a mildibé jó éjt tápszerre és csak este kapott.Majd pár hónapra vettünk tejitalta-ez is tápszer kb egy árban is van de nem igazán jött be...a tápszert is csak pár hónapig fogadta el...
az ,hogy mi mű vagy sem,gondoljunk bele,hány baba nő fel mesterséges tápszeren mégis egészséges lesz.azért ezek már be vannak ellenőrizve rendesen,de azért figyelj oda,hogy csak babáknak való dolgot adj neki.
22hós baba mamája
Sztem ez a tejtilalom eltúlzott, az életben senki el nem fogja velem hitetni, hogy nem valamiféle kampányfogásból fújták fel az elmúlt években.
Kezdj tápszerrel vagy UHT-s tejjel. Az az egy hónap már annyira nem gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!