Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tényleg lehet már Humana HA2...

Tényleg lehet már Humana HA2 tápszert recept nélkül venni?

Figyelt kérdés
2008. okt. 7. 11:07
 1/5 anonim ***** válasza:
55%

Szia!

Igen, de jóval drágább. Minden tápszer kapható recept nélkül, ha elfogyna hétvégén az ember tudjon venni, ne kelljen az ügyeletre menni. Bár ez még sosem fordult elő nálunk, de azért jó dolognak tartom.

Én bebát használok, és az 700 forinttal drágább recept nélkül.

Judy

2008. okt. 7. 11:13
 2/5 anonim ***** válasza:
55%
Én a kezdő tápszert nem találtam a nagyobb boltokba (tescó, spar), csak a 2-est. De tény, hogy drágább, mint receptre.
2008. okt. 7. 11:21
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Az egyes tápszert nem lehet recept nélkül megvenni (csak a DM-eset, de hát az elég tré sajnos). A ketteseket viszont már mind. De a legtöbb helyen a kettest már nem is írják receptre, mert 6 hónapos korig van rá támogatás. Legalább is nekünk ezt mondta a gyerekorvos, de itt sokaktól olvasom, hogy később is receptre kapják. Szerintem ez az önkormányzattól függ, hogy mennyi pénzük van támogatásra. De kettes tápszert már bizotsan lehet recept nélkül kapni.
2008. okt. 7. 12:23
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!

De lehet kapni 1-est is. Azt hiszem elsejétől. Új rendelet. Nekem a gyógyszerész mondta a patikában. Minden tápszer megvehető recept nélkül.

Judy

2008. okt. 8. 08:07
 5/5 anonim ***** válasza:
Lehet! én ma vettem, azt hiszem 800 fttal drágább, vmi ilyesmi.
2008. okt. 8. 16:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!