Espiro optima 0-25 kg ülést használók?
Figyelt kérdés
Olyan fotóra lenne szükségem, amin látszik hogy háttal bekötve, legjobban bedöntve milyen az ülés.
A mi autónk ülése hátra lejt, így a mostani gyerekülés háttal kötve, legjobban döntve sem tetszik, mert a gyerek szinte függőlegesen ül.
Nagyon örülnék, ha vki küldene képet az ülésről a fent említett pozícióban.
2010. máj. 2. 14:50
1/3 anonim 

válasza:

Fotóval nem szolgálhatok, mert már előrefelé használjuk és olyan bonyolult átszerelni. Viszont nekünk is hátrafelé döl az ülésünk és ez ebben az autósülésben nem nagyon fekszik a baba igy. Én úgy oldottam meg hogy egy törölközővel kitöltöttem a mélyedést hogy vizszintes legyen a felület és igy lényegesen jobb lett. De most hogy már előrefelé használjuk teljesen jól dönthető, tud feküdni benne.
2/3 anonim 

válasza:

Én is ezt használom!HA BP i vagy a baba szafari babaoltba ha odaviszed hogy ott vetted segitsenek beszerelni kb 3 perc alatt rakják be neked mi 9 kilósak vagyunk menetiránynak van hátra betéve.
3/3 A kérdező kommentje:
Sajnos nem pesti vagyok:(
2010. máj. 2. 23:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!