Mit tegyek ha a babám nem akar inni?
Figyelt kérdés
10hónapos-próbáltuk vizet,teát,gyümilét-saját gyártású répalét,mindent..kispohár,csőrös pohár cumisüveg,kávéscsésze.már csak ciciből issza a tejet is-nem tudom este rábizni senkire,mert a tejet is eltolja üvegből.nincs valami ötletetek?2008. okt. 6. 20:27
1/4 anonim válasza:
Az én kislányom is így volt,én kávés kanállal adtam neki folyadékot.A folyadék pedig szükséges,mert én is sokáig szoptattam nem adtam neki mást,mert a védőnő megnyugtatott,hogy az anyatej jó folyadék pótlásra is.de később már nem volt elég neki folyamatosan sírt mire az orvos megvizsgálta és mondta h szomjas,na így jött a kiskanál mert semmit nem fogadott el.Egy éves korában már elfogadta a cumis üveget:)
2/4 anonim válasza:
Kávés kanál helyett inkább műanyag kis babakanalat használj.
3/4 A kérdező kommentje:
köszi
itt tartunk mi is-de elég ez???
2008. okt. 7. 08:17
4/4 anonim válasza:
7.5 hos kisfiam is csak pár kortyot iszik a főzelék után, 5x szopizik. Biztosan elég nekik a folyadék mert akkor lenne valamilyen tünet. Tudja hogy a ciciben lesz a folyadék mert evés után mindig nyúl felém és rángatja a ruhámat és ha elkezdem szoptatni rögtön nagyokat nyel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!