Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikor alussza már át a 2...

Mikor alussza már át a 2 hónapos fiam az éjszakát? 2-3 x kelünk.

Figyelt kérdés
igaz koraszülött ez lehet az oka? 6 héttel hamarább jött, és anyatejes.
2008. okt. 6. 20:18
 1/7 anonim ***** válasza:
Szia. Nekem egy hete alussza át az éjszakát. Most 11 hetes a kislányunk. De szerintem ez változó. A barátnőm kisfia már 7 hónapos és még mindig felébred egyszer legalább.
2008. okt. 6. 20:24
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

jaj..hát ne legyél olyan türelmetlen-még nagyon pici-és most hozza be a lemaradást-majdnem szinte csak most született volna...adj még neki,ha ébred-és majd ha nagyobb lesz,nagyobb bendővel ezt is megéritek

kitartás.

aztán jön a fogacska-és kezdődik előröl.

2008. okt. 6. 20:33
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Kislányom 8 hós és még mindig nem alussza át egyben az éjszakát. Legalább egyszer mindig felkel enni. Csak irigyelni tudom azokat az anyukákat, akiknek a babája pár hós korától végigalussza az éjszakát :)

2008. okt. 6. 21:41
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Megint egy ilyen kérdés!!

Még csak 2 hónapos, ráadásul ha időben születik még csak 2 hetes lenne, mért gondolod hogy át kéne aludnia az éjszakát? Ennyi idősen még 3-4 óránként esznek a babák, éjjel is!

Az én kisfiam 9 hónapos, és legalább egyszer felébred enni, de most jött a foga, ezért kétszer is felkelt. Most meg náthás, úgyhogy 2 óra alatt négyszer felsírt.

DE a lányom 6 éves, és minden éjjel átjön mellénk az ágyba, tehát még most sem alussza át az éjszakát.

Még egy ideig fel fog ébredni, főleg majd ha jön a foga, meg később mikor beteg lesz.

2 gyerekes anyuka

2008. okt. 6. 21:43
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

HÁt igen, az előttem szóló nagyjából összefoglalta, ami még ránk vár, ha kisbaba- és kisgyerek van a háznál.

Az én 10 hónapos fiam a 3. gyerekünk, és mióta megszületett, kb. háromszor aludta végig az éjszakát, de akkor éppen a másik kettő kelt fel, mert éppen vagy hánytak, vagy lázasak lettek, vagy csak egyszerűen rosszat álmodtak.

Félretéve a tréfát, van olyan kisbaba is, aki jó alvó.De a Te esetedben még várj egy pár hónapot, mire a babád megerősödik.

Kitartás!

2008. okt. 6. 22:20
 6/7 anonim ***** válasza:
54%
Na arra várhatsz még jó pár hónapot, esetleg évet!
2008. okt. 6. 23:30
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Most azért kelsz fel,mert ébred a babád. aztán ha betölti az 1 évet azért kelsz fel,hogy ellenőrizd kitakarózott-e, átázott-e a pelusa. Aztán ha beteg azért, aztán azért mert bepisilt mikor ágytisztaságra szokik. aztán azért mert ovis és beteg, aztán azért mert a nagyinál alszik és megszoktad,hogy felkelsz megnézni. Aztán kamasz lesz bulizni, barátokhoz ott aludni jár azért nem alszol. Amikor pedig fő sulis lesz azért nem alszol,mert valahonnan esetleg későn jön haza. Vannak esetek amikor az én szüleim sem alszanak nyugodtan az éjszaka, pedig én már elmúltam 30, gyerekeim vannak és 100 km-re lakunk tőlük. De amikor először mentünk fel a gyerekekkel Budapestre és keveregtünk ki a városból este addig nem feküdtek le míg fel nem hívtam őket. hogy otthon vagyunk.

Szóval ha az a kérdésed mikor fogod nyugodtan átaludni az éjszakát? Addig míg gyereked van és otthon van sosem. Talán ha nyugdíjas leszel és nem lesznek nálad az unokáid.

:)))))))))))) Ez az élet rendje.

2008. okt. 7. 09:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!