Ez behatolás a személyes, családi szférába, vagy nem az?
Az egyik barátnőm hamarosan szülni fog. Én arra gondoltam, hogy a leendő kisbabának veszek egy plüss játékot ajándék gyanánt.
A kérdésem az volna, hogy ez pofátlan dolog? Ezzel pofátlanul behatolok a személyes családi szférájukba?
Gondolom, ők már jóval felkészültebbek, nyilván vettek a kisbabának sok mindent előre, tehát az én ajándékom nem az első lesz, de ha ezt nem illik, akkor nem veszek plüsst, egyébiránt szeretnék kedveskedni ezzel egy kicsit :)
Ehhhgenn, hajlamos vagyok túlagyalni a dolgokat =D
Viszont ezzel megkönnyítettétek a dolgomat, mert eddig csak gondoltam rá, hogy a kis tesónak is vigyek valamit, de ha már többen úgy gondoljátok, hogy ezt így kellene, akkor belátom, igazatok van!
Tesónak is vigyél valamit.
És a gyerekágyi időszak (szülés utáni 6 hét) UTÁN látogasd meg szerintem, ha nem vagy olyan közeli rokon/ismerős.
Egyáltalán nem behatolás!
Viszont amik bennem felmerültek:
Ha babaajándék, akkor inkább a kicsi születése után vidd.
Plüsst nem igazán ajánlják 3 év alattiaknak kivéve a babaplüssök. Tény sok helyen halomban áll, de az én gyerekeim imádják őket, szóval engem nem zavar az ezredik plüss sem.
A nagynak is mindenképp vigyél valamit, ne érezze azt, hogy ő most kimarad valamiből. Így is nehéz lesz neki alkalmazkodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!