Mosható Pelenkát szeretnék használni. Van valakinek személyes tapasztalata, hogy milyen a magyar Csimota Pelenka?
Egy fórumon láttam használtan eladót. Nagyon jó áron, de nem tudom, hogy érdemes-e megvenni.
Az érdekelne, hogy aki már használt ilyet, és másfélét is, az milyennek találta.
Kényelmes? Puha? Hány órát bír ki? Esetleg éjszakára is jó?
Mekkora csomag a popsin. Mettől meddig használható? Kombinálható más márkák külsőivel, betétjeivel?
Szerintem vegyél belőle két-három darabot, aztán ha nem jön be, eladod.
Én szeretem, nem képez túl nagy csomagot (legalábbis a Moapelhez viszonyítva), nagyon szép, és nem nagyon deformálódik a sok mosástól. Viszont régebben nem bírt túl sokat, most már kibír 3-4 órát, gondolom, kevesebbet pisil a babám, azért. Éjjelre azért nem próbálnám ki, maga az eladó is azt mondta, éjjelre inkább használ eldobhatót. :)
A külsőjét nem tudom, mivel lehet variálni, Monapellel nem, annál kisebb.
A kérdező vagyok. Csak egyben eladó a csomag. Vagy megveszem vagy nem. Mi a baj a használt pelenkával?
Hiszen a babaruhákat is használtan veszem, vagy kapom. Nincs rá garancia, hogy nem lett pisis kakis korábban, ha kifolyt a pelenka. (nekem gyakran előfordul az olcsó eldobhatóval) Kimosom 60(esetleg 90) fokon és kész, nem???
Hiszen, ha nem tiszta, akkor a saját babámra sem adnám rá újra)
Ezek egyébként a képeken tisztának tűnnek, nem foltosak, még csak nem is nyúzottak. Egy gyerek használta, de mintha új lenne
Most már nekem is van tapasztalatom. Megvettem, és nagyon jól tettem. A belsőket nagyon szeretem. A külsőkből a 2. generációs jobban tetszik. Kicsit nagyobb ugyan mint a régebbi, de jobban takar. És tetszik, hogy szép színes.
Bambusz betéttel még az éjszakát is bírja.
Köszönöm mindenkinek a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!