Mosható pelenkával élőktől kérdeznék személyes tapasztalatokat?
Milyen pelus(oka)t használtok?
Mi alapján választottátok ki őket?
Mennyi kell belőle?
Milyen belső betétet használtok?
Hogyan mossátok?
Egyszóval minden tapasztalat érdekel. Egy kezdő csomag kb. mennyibe kerül?
Hogy döntsek a méreteket illetően, ha még (sokáig) nincs itt a baba? Még csak most tervezzük, de szeretnék időben tájékozódni.
Én kínai zsebesből vettem 24 db-ot, 48 betéttel. Ehhez kell kakifogó betét (sima popsitörlő mosógépben kimosva - kb.7-8x lehet mosni). Elég 3-4 napra, éjjelre eldobóst adok. 40 fokon mosom biomosószerrel, DM-es fertőtlenítő öblítővel, előmosással, bő vízzel, 900-os centrizem. Az eredetiből 4 hónapos babám kipisil. Ezért kicsit kombózunk. Vettem hagyományos tetrát. A zsebes külsejét külsőként használom, tetrába hajtom a betétet és erre a k.fogót (hajtás netről). Lehet a tetrát hypozni, 90fokon is lehet mosni aki akarja. Általában 3 órát bírja. A betétekből van bambuszos és microfiberes, ezeket nem lehet hypozni, csak 40-en mosni. Mi ezt neten rendeltük a gyártótól 40 e ft volt, 10-es csomag tetra 3600.-
Néhány napra elutaztunk, eldobóst adtam rá, szinte hányingerem volt a ragasztószagtól, alig vártam, hogy hazaérjünk, kapta is meg a pamutot.
Sokan nem gondolnak bele, hogy évezredekig jó volt a tetra, az utóbbi években pedig a meddőség csúcspontra hágott (a 25 évesek korosztályában, vajon miért???)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!