Mi a véleményetek a huggies pelusról?
Figyelt kérdés
A 4-es a4+-os és az 5-ös méretekere vagyok kíváncsi.
Most én vettem sajnos egy csomaggal,de nagyon megbántam.Annyira szúrós kemény durva belül a pelenka anyaga.Egyet raktam a kisfiamra és a hasa egy csíkba olyan vörös lett,hogy már majdnem vérzet neki.Pedig max 1órát volt rajta a pelus.
Volt már ilyen másnak is,hogy ennyire kikezdte a babája bőrét?
Mikor megszületett akkor huggiest használtunk imádtam nagyon.De ezek a nagyobb méretek szörnyűek szerintem.
2010. máj. 1. 11:19
1/6 anonim válasza:
éjszakára használtuk 2 hónapos kortól egészen addig amig szobatiszta nem lett
nappal tényleg bevágja,éjjel nem
sokkal jobban nedvszivó,nem ázott el szinte soha,ellentétben a többivel
(bár 4 éve hogy nem kell,de akkoriban ez volt a legjobb éjszakára)
2/6 anonim válasza:
Úgy tűnik nektek nem vált be.Én a 3-ast,4-est használtam mindekettővel teljesen elégedett voltam.
3/6 anonim válasza:
Én ezt használom kisfiamnak,amióta megszületett.Sosem volt vele probléma.Nagyon megvagyok vele elégedve.
4/6 anonim válasza:
Nekünk sem vált be. Kipróbáltuk, de egyrészt bevágott a babámnak mindenhol, másrészt reggelre mindig balesetes lett:( Próbálj mást is, a Huggies amúgy jó pelenka, csak nekünk (és nektek sem) vált be. Nálunk egyedül a Libero nyerő.
5/6 anonim válasza:
A legjobb pelenka sztem.A kisfiam lassan 2 éves,de még mindig ez a nyerő,legalább is éjszakára.Nappalra Pamperst használok,mert vékonyabb.
6/6 anonim válasza:
Nekünk is bevált! Most 4+-ost használunk, nekünk ez puha belül! Nem értem nektek, hogy lett durva!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!