Az én fiam azt hordta egy hónapig.Semmi baj nem volt vele (nem folyt ki semmi), de lecseréltük pampersre, mert nem szeretem micimackót :D
2011. jún. 26. 13:23
2/7 A kérdező kommentje:
Micimackót én is néztem rajta, de isten igazából a kisasszony úgysem fogja látni, hogy az van rajta. Ha pedig 'barátkozik' a pelussal (fogja, amíg ráadom), akkor meg nem hinném, hogy pár hetesen érteni fogja, hogy Micimackó mit keres a peluson :DDD
2011. jún. 26. 13:28
3/7 anonim válasza:
Mindegy mit veszel 1-es méretből (libero, pampers...), de ne vegyél sokat, nehogy a nyakatokon maradjon.
1 kis csomag bőven elég, inkább vegyél 2-es méretet, aztán legfeljebb vesztek még 1-es méretet, ha szükséges.
Az én gyerekeimnek már a kórházban is alig volt jó az 1-es, jó kis combos babák voltak.
2011. jún. 26. 13:35
4/7 anonim válasza:
Mi is használtunk Huggies 1-st, később viszont a nagyobb méret már nem vált be, amikor mászott, mert a tépőzár mellett kipirosította a babám bőrét.
2011. jún. 26. 15:06
5/7 anonim válasza:
Szerintem nagyon jó a huggies, de igazából újszülött méretből szerintem tök mindegy, hogy milyet veszel, mert úgyis óránként cseréled.Legalábbis a legtöbb helyen így van :)
Amúgy én azért szerettem (és szeretem most is), mert hátul is gumis a dereka, nem csak a tépőzárnál.Ezzel még nem volt baleset, de az összes többivel igen.
Mondjuk ugyanilyen a teszkós zöld csomagolású is szerintem, azt is nagyon szeretjük.Most ilyenünk van, mert akciós volt:)
6 hós a lánykám
2011. jún. 26. 15:23
6/7 anonim válasza:
Mi is viszonylag sokáig használtunk 1-es méretet (2600 grammal született a fiam), és csak a Huggies volt jó. A pampers, libero mindent átengedett. A Huggies viszont nagyon jól bírta!
2011. jún. 26. 16:27
7/7 anonim válasza:
nálunk nem vált be, én nagyon "keménynek" tartom, úgy állt szegény lányomon, mintah kartondobozba akarnám csomagolni, hamar váltottunk... én pampers párti lettem
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!