Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ki mit gondol a Huggies...

Ki mit gondol a Huggies pelusról? Mennyibe kerül?

Figyelt kérdés
2008. nov. 17. 11:39
 1/6 anonim ***** válasza:
Pont most szídtam a Huggiest! Én eddig Tescosat használtam, de most olcsóbb volt a H, gondoltam kipróbálom. Hát a combjánál kijön a kaki, a hasánál a pisi, pedig elrendezgetem a kisfiam kukiját. Ez egyébként a 3-as méret. Úgyhogy holnap veszek Tescosat, ezt meg felteszem az ebayre, hátha vkinek ez a jó.
2008. nov. 17. 11:49
 2/6 anonim ***** válasza:

Szia! Én a születésekor azt vettem, mert az volt olcsó, akkor jó volt. A newborn utáni méretek nekem drágák voltak (illetve volt olcsóbb is), kipróbáltuk a Pampers-t, Libero-t, nagykerben vásárolható egyéb pelusokat, egyik sem volt az igazi. Most én is Tescosat használok, eszemben sincs kísérletezgetni, nagyon jó. Ja és (nem elhanyagolhatóan) nagyon olcsó.

Üdv.

2008. nov. 17. 11:59
 3/6 anonim ***** válasza:
Én is születéskor azt vettem mert az volt olcsóbb.Nekem nem jöttbe ki folyt a pisi a kakiról ne is beszéljünk alig vártam,hogy elfogyjon.Most mi is tescosat használunk.
2008. nov. 17. 12:22
 4/6 anonim ***** válasza:
Én minden méretugrásnál megvettem az össes márkát majdnem/pampers, libero, huggies, dm-es..a sleep and play egyenesen botrány!!!!/Az aktív baby nem rossz, de egy kutya a huggiessal.Nekem a dm-es saját márkája jött be, abból nem folyik ki semmi és vastagbb is mint a többi. Tudom, hogy a mozgásuk miatt vékony, de biztos ez? 5-9 kg-is ha jól emlékszem 3800 ft 100db.Mi most a 9-16 kg-ig használjuk, de nem tudom mennyibe került, biztos olcsóbb mint a többi, és sokkal jobb. Tescósat sosem vettem, de azt mondják vékony, sztem nekünk az sem lenne jó.
2008. nov. 17. 12:46
 5/6 anonim ***** válasza:

Ki kell próbálni hogy melyik márka válik be nálatok.

Eleinte nagyon Libero párti voltam aztán kipróbáltam szinte minden tipust. Nagyon jó a Pampers, a tescos. A Dm-s és a Huggies alatt nedves a bőre a babának ezeket kevésbé szeretem. A Pampers alatt mindig száraz a popsi, a Libero vastag. Mindegyiknek van előnye és hátránya is.

2008. nov. 17. 12:51
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Az én fiamnak nagyon bevált. Az, hogy melyik babának melyik pelus lesz jó, a bébi alakjától függ. Ezért kell sajna végigpróbálni, hogy pont a Te babád hurkácskáira melyik jó. Nekünk soha egy csepp se ment ki belőle, ellenben a pampers pelussal. 2000 Ft körül van a 44 db-os a dm-ben.
2008. nov. 17. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!