Most 1 éves a fiam. Ha majd nyáron (július, augusztus) lemegyünk a Balcsira, bevihetem őt is a vízbe? Vagy az túl koszos még neki?
Figyelt kérdés
2010. máj. 1. 10:41
1/5 anonim válasza:
végül is beviheted,de figyelj rá,hogy ne nyeljen vizet és ha kijöttök a vízből,mosd meg tiszta vízzel a kis kezeit és a testét is leöblítheted.
2/5 anonim válasza:
Szia! Nekem most 13 hónapos a lányom és a Balatonnál lakunk, de nem akarom nagyon belevinni még nyáron sem, bár nem hiszem hogy baja lenne tőle, de max a lábával rugdoshatja.
3/5 anonim válasza:
én tavaly nyáron szültem, amikor a 6 hetes kontrollra mentem még nagyon jó idő volt, és azt mondta a dokim, hogy nyugodtan bevihetem a gyereket a Balcsiba
Én azért nem vittem, ezt nagyon korainak éreztem, ennyire laza nem vagyok, de idén nyáron biztos hogy beleviszem
(mi Balcsi mellet lakunk)
4/5 anonim válasza:
Mi tavaly bevittük az akkor 10 hónapos kisfiamat. Első nap még kicsit félt, de utána imádta a vizet.
Semmi baja nem lett, pedig ő ekcémás, sőt a bőrgyógyász külön ajánlotta a bőrére a természetes vizeket.
Persze végig fogtuk és úszógumi is volt rajta, bekentük naptejjel és sapit is adtunk rá a vízben is.
5/5 anonim válasza:
Nekem a fiam 9 hósan élvezte tavaly nyáron. És ő is ekcémás,ahogy az előzőé.Semmi gond nem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!