Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 8 hónapos kislányom van!...

S.Ági kérdése:

8 hónapos kislányom van! Bevihetem a szoláriumnak az előterébe?

Figyelt kérdés
Szoliba szeretnék járni de nincs aki vigyázzon a kis lányomra! Bevihetem magammal oda az előtérbe? Vagy ne mert lehet tőle baja! Köszönöm!
2011. máj. 23. 14:45
 1/8 anonim ***** válasza:
És addig mit csinálész vele?
2011. máj. 23. 14:48
 2/8 anonim ***** válasza:

Baja nem lehet töle, de hogy figyelsz rá? vagy addig a hordozóban van?

ha nem kap a szoli fényböl közvetlen baja tuti nem lesz, max kend be elötte naptejjel. de miért kell szoli? én kint vagyok vele jóidöben, egy hétig minden nap kimész vele rövidnaciba és már barna is leszel. nekem már csoki az arcom, még egy évben sem voltam ilyen barna tavasszal.

2011. máj. 23. 14:49
 3/8 anonim ***** válasza:

A babától függ, kisfiamat nem tudnám vinni magammal, mert izgő-mozgó, 8 hónaposan (most 10) mászik, jár kapaszkodva mindenhol feláll, szóval nem maradna el egy percig sem, max ha alszik de az ugye kiszámíthatatlan. Jó mondjuk ha 5 perces csokicsövesbe mész akkor talán nem ébred fel ha alszik :)

Veszélyesnek nem veszélyes, hiszen nem éri őt a cső.

2011. máj. 23. 15:01
 4/8 anonim ***** válasza:

én diák koromban évekig szoliban dolgoztam :)

sok anyuk jött és vigyáztam addig a kicsikre. nyugodtan kérdezz rá egy-két helyen, hogy babáznak-e addig :)

2011. máj. 23. 15:04
 5/8 A kérdező kommentje:
Nyugodt baba,elvan a baba kocsiban! A kozmetikus barátnőm aki ott dolgozik ő vigyázna rá addig! 6 percre mennék max,régen is annyira jártam! ja! És panelban lakom erkély nélkül nincs lehetőségem napozni,adddig meg nem vagyok lent a babámmal,hogy le is barnuljak..... és nem hordok rövid nadrágot,se szoknyát mert vékony a lábam :-( Köszönöm a válaszokat!
2011. máj. 23. 15:07
 6/8 anonim ***** válasza:
Ó hát akkor simán vidd el, én elvinném. A közértben a sorban is kell annyit állnia néha az embernek babakocsiban. Mármint a kisembernek, babának :)
2011. máj. 23. 15:28
 7/8 anonim ***** válasza:
menjél, egészségedre, pihizz kicsit :) a barátnődnek meg jó babázást :)))
2011. máj. 23. 15:43
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :) Én is úgy érzem,hogy rám fér :)
2011. máj. 24. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!