Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen folyadékot adtok a...

Milyen folyadékot adtok a babáknak, akiknek most kezdtétek a hozzátáplálást? A vizet nem igen issza.

Figyelt kérdés
2010. máj. 1. 10:18
 1/8 anonim ***** válasza:
Én is próbálom megszerettetni a babámmal a vizet, de eddig sikertelen. Így továbbra is azt issza, amit eddig:teát. Néha kap gyümileveket.
2010. máj. 1. 10:20
 2/8 anonim ***** válasza:
Mindig is teát adtam neki.
2010. máj. 1. 10:24
 3/8 anonim ***** válasza:

Tea, gyümilé (nestlé 4 hónapos kortól, nem tartalmaz + cukrot). Azért próbálom a vizet, de nem igen issza...

7 hónapos.

2010. máj. 1. 10:27
 4/8 anonim ***** válasza:
Én még csak vizet adtam neki, ha csuklik, de nagyon issza, sajnos a tápszer ennyire nem ízlik neki.
2010. máj. 1. 10:34
 5/8 anonim ***** válasza:
Csak vizet kap, esetleg Mecsek baby teát ha nem megy úgy az emésztése, azt is csak úgy natúrban.Ízlik neki mindkettő.
2010. máj. 1. 10:37
 6/8 anonim ***** válasza:
Frissen facsart gyümilét kap, és teát. Enyém se szereti a vizet,mondjuk odaáig már eljutottunk, hogy kb. 2 EK.-nyit megivott.:S
2010. máj. 1. 10:40
 7/8 anonim ***** válasza:
Nálunk sem nyerő a viz sajna... Én babavizzel higitott gyümilevet adok neki, na, az már nyerő!
2010. máj. 1. 13:20
 8/8 A kérdező kommentje:
köszi!
2010. máj. 1. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!