Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért akarnak egyes rokonok...

Miért akarnak egyes rokonok kényszeresen kettesben akar maradni a babámmal? Mit csinálnátok olyankor?

Figyelt kérdés
Mikor látogatóban vagyunk apósoméknál, após le akar minket pattintani, hogy kettesben legyen 7 és fél hós babámmal. Ez titeket is zavarna? Mit tennétek? Légyszi írjatok kort, nemet, és hogy van-e gyereketek.
2010. máj. 1. 10:13
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
11:58-as vagyok, elfelejettem: 34N/14 hós fiú babával
2010. máj. 1. 11:59
 12/18 anonim ***** válasza:
73%

most bocs az OFFért, de akik ki sem engedik a gyereket a kezükből, azoknak nem fordul meg a fejükben mi lesz ha egyszer nem lesznek a kicsi mellett? Mondjuk mert baleset éri őket vagy mondjuk én voltan 4 napot kórházban a szülés miatt, aztán többször a nagyobbal kórházban amíg a kicsi a nagyszülőkkel maradt, mert apukának dolga volt és nem tudott hirtelen 24 órás gyereküzemmódba váltani. Ők ezt hogy oldják meg vagy nem gondolnak rá egyszerűen, hogy mi lesz a kicsivel ha tök idegeneknél ott marad napokig?

Ja egyébként pedig rossz az aki rosszra gondol. Miért lenne pedo a nagyapa? Idegesítene, de nem csinálnék semmit, illetve apukámmal összszoktam veszni, de akkor meg megsértődik és én érzem rosszul magam. Így inkább nyelek egyet, csak ha már nagyon túlfeszíti a húrt szólok neki.

2010. máj. 1. 12:12
 13/18 anonim ***** válasza:
76%
pont azt akartam kérdezni amit az utolsó írt.Vajon miért nem engeditek ki a kezetekből?Vajon miért van egy anyukába az az érzés,hogy ő a mindenható?Akinek nem inge ne vegye magára,ha veszélyezteti a kicsit akkor oké,de ha nem miért nem lehet hogy kicsit ők is szokják egymást,hogy kicsit jobban megismerjék egymást.csak úgy tudnak később jol figyelni rá,ismerik annyira a gyereket,hogy ne legyen gond,de az csak úgy lehet ha saját maguk oldják meg az esetleges problémákat.szerintem ne aggódj,és próbáld ki hogy egy kicsit egyedül hagyod őket.nem hinném,hogy baj lenne belőle.
2010. máj. 1. 12:48
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Ezt az anyósom csinálja, tudom, hogy nem rossz szándékból, de nagyon idegesít. Főleg, hogy ez akkor van, amikor nála vagyunk és ott amúgy se tudok mit csinálni, szóval gáz. Ráadásul nem is jó a kapcsolatunk.
2010. máj. 1. 12:56
 15/18 anonim ***** válasza:
60%
Én nagyon jóban vagyok a saját és a kedvesem szüleivel is. A kisfiam 5 hónapos és simán rájuk merem bizni, ha akad vmi elintéznivalóm. Én örülök annak, hogy látom, mennyire oda vannak a gyerkőcért. Mondjuk, ha nem túl jó a kapcsolatod a nagypapival vagy nem igazán tudsz benne megbizni, az más, akkor engem is zavarna, és biztos néha rájuk kukkantanék. De azért adj egy esélyt, valószinűleg csak nem mer előtted babázni, mert az nem férfias
2010. máj. 1. 13:29
 16/18 anonim ***** válasza:
66%
13.29-es vagyok. Bocsi, nem irtam oda: 26 éves anyuka vagyok.
2010. máj. 1. 13:30
 17/18 anonim ***** válasza:
Engem zavarna.Nem az, hogy kettesben van vele.Az én anyósom kijelenti, hogy ő fürdeti és kész.Talán esetleg megkérdezhetne, hogy megfürdethetem?Igent mondanék.De nem ő kijelenti, plusz a férjem b..ja, hogy mit csináljon a gyerekkel.Sztem inkább a stílussal lehet baj nálatok is.
2010. máj. 1. 16:47
 18/18 A kérdező kommentje:

11:58-nak igaza lehet, lehet, hogy nem akar előttünk gügyögni neki. Bár mi a konyhában szoktunk lenni, míg ő a nappaliban van a babával, úgyhogy valamennyire azért tudnak kettesben lenni.

A sógornőmre rá szoktam bízni a babámat időnként, hogy ne csak velünk legyen, és jól elvan másokkal is, akkor is, ha nem vagyok a látóterében.

Azt viszont nem szeretem, ha ki akarja valaki sajátítani. Különben is az én felelősségem, hogy mi történik a gyerekemmel, úgyhogy szeretem felügyelni a dolgokat.

2010. máj. 1. 17:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!