Van olyan jó a drága etetőszék, mint amennyire sokba kerül?
Érdemes drágábbat venni, vagy ugyanúgy megfelel a célnak a nem dönthető, olcsóbb?
Köszönöm.
Én ma vettem, pont. 22-ért. Márkája nem mond sokat, top rider.
Amit tud, és nekem fontos volt-ugye az elvárások egyéniek-, hogy le lehessen venni a tálcát, teljesen, hogy később az asztal elé tudjam rakni. A másik, ugyanezen szempontból, hogy az ülőmagasság is állítható legyen.
Amúgy duplatálcás, 5 pontos öv, mint kiderült,dönthető, van alatta hálós tároló-minek is?. A tálca 3 fokozatban előrehúzható.
Meg is volt az első evésünk!!
Nekem megérte, de nem biztos, hogy neked is. Találd ki, mit vársz, mik az igényeid.
Akár asztalra szerelhetőt is lehet venni, vagy ülésmagasítósat.
Jó keresgélést!
Hát nem tudom mennyire költekezhetsz, de nem az az etetőszék funkciója, hogy órákig üljön benne a baba , tehát ha nem lenne jó nem is gyártanának olcsóbbat...a drágább az szerintem vakigényeknek való, meg annak akinek van rá kerete.. 20 ezer körül már tökéleteset lehet kapni..akár olcsóbban is van használt.
Lényege az ülőfunkció, biztonság, etetőtálca, lábtartó..ez mindegyiken van..
Ja igen : fát nem vennék.
Szia!
Én úgy vagyok vele, hogy azért mert drágább, nem biztos hogy jobb...
Mi a hugom lányaitól örökölt etetőszéket használjuk és szerintem tökéletesen megfelel a célnak. Fából van és szétszedhető kisszéknek meg asztalnak. A székről le lehet csavarozni a tálcát, ha már nem kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!