Málna név vélemény/első gondolat ha ezt a neved olvasod/hallod?
Kislányomnak Molnár Lora Málna nevet szeretném adni. Nekem tetszik,marcsak azert is mert a Molnar eleg hetkoznapi, de a Lora es a Malna -szerintem- nem. Viszont masok velemenye is erdekel:) kerlek titeket normalisan fogalmazzatok meg a valaszokat! Elore is koszonom:)
21L 23hkm
a Kittinára tuti közölni fogják, hogy tanuljon meg beszélni, és mondja szépen, hogy Krisztina...
Az én lányom egyébként Kinga.
Elég nyelvtörő, a Molnár után nem tenném a Lorát :/
Nekem a Málnáról elsőre az jön hogy szép név, csak utána jut eszembe a gyümölcs!
Az én lányom Lorena, Lorának hívjuk, köszönjük, jóó messze állunk a kisebbségtől.
Egyébként az ég világon bármilyen nevet lehet csúfolni, a viselőjén múlik hogy magára veszi-e ezzel könnyű prédává válva, vagy büszkén kiáll hogy igen, ez a nevem, te meg kiny------d a s----m!
Kittina nem anyakönyvezhető.
Molnár Lora Málna túl nyelvtörő és nem igazán illenek egymáshoz.
Lilien Jázmin nagyon gyakoriak és túl hosszú is így.
Esetleg különlegesebbek, amik tetszhetnek:
Loretta
Melissza
Miléna
Mirabella
Mirella
Ha két nevet szeretnél mindenképp:
Maja Boglárka
Málnának hívják a tengerimalacunkat!
Állatnak még el tudom képzelni, de gyereknek borzalmas.
Én Lora helyett inkább Laurát adnék.
Kittina... inkább csak simán Kitti.
A Kinga szerintem is szép :)
Ha különlegesebbet szeretnél, szerintem a Zóra, Míra szép nevek
Koszonom a valaszokat!:)
Kittinarol ezt nem tudtam, de akkor sima Kitti, egy 'na'-n ne muljon.
Sok olyan lany nev van ami onmagaban tetszik,de ha rakunk melle megegyet akkor nem, mi pedig mindenkepp szeretnenk masodik nevet is:/ nem egyszeru,foleg hogy mindenkinek jo legyen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!