Málna név vélemény/első gondolat ha ezt a neved olvasod/hallod?
Kislányomnak Molnár Lora Málna nevet szeretném adni. Nekem tetszik,marcsak azert is mert a Molnar eleg hetkoznapi, de a Lora es a Malna -szerintem- nem. Viszont masok velemenye is erdekel:) kerlek titeket normalisan fogalmazzatok meg a valaszokat! Elore is koszonom:)
21L 23hkm
Kittina,igen. Letezo noi nev:)
Egyebkent mostmar azt is leirhatnatok ti mit adnatok a lanyotoknak illetve szerintetek mi illik ehhez a nevhez..:D
Mi tetszik?
Eszter, Lelle,Mikolt, Villo, Léna.
Sajnalom, de a Kittina ha letezo is (?) nem anyakonyvezheto [link]
VISZONT a Molnar Lilien Jazmin szerintem fantasztikus, nem is gondolkodnek a tobbi verzion, ez nagyon szep lenne a kislanynak :)
Molnár mellé nem adnék r,l kezdetű nevet. Nagyon zavaró ! M kezdetű illik hozzá szerintem vagy magánhangzóval kezdődő. Az Aisa arab eredetű név, nem magyar. Nem kell ősmagyarnak lenni a névnek, de azért a Kittina, Lora a szomszéd Bözskének is feltűnik, hogy nem magyarnak megszokott név.
Molnár Enikő például szép szerintem. Nem nehéz kimondani és nem komor hangzású, mivel nem csupa o, a betűs az összhatás. Magashangrendű név illik hozzá. A gyengébbek kedvéért e, i, ü, ö betűs.
# 2 -es vagyok.
A Málnára már írtam, hogy nem tetszik, a Lora a vezetéknévhez nagyon nyelvtörő, amúgy nekem "semleges".
Molnár Lilien Jázmin: egész jó a hangzása.
Molnár Kittina Anna: Kittina nagyon nem szép, Anna szerintem jó lehet, szép név.
Én a helyedben Molnár Annának nevezném el, szép, egyszerű, ugyanakkor lányos, jó 5 évesnek és 50 éves nőnek is.
Amúgy nekünk mi tetszik?
Ami a férjemnek tetszik: Adél, Csenge, Dalma, Dóra, Emese, Eszter, Fanni, Gréta, Ivett, Janka, Odett, Virág.
Ami nekem tetszik: Adél, Emese, Emma, Vilma, Virág.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!