Milyen ruhában hozzam haza a kislányomat a kórházból? Pontosan mit adjak rá?
Figyelt kérdés
November elejére vagyok kiirva. Van vastag overallunk is és babahordozóban kocsival hozzuk haza kb. fél óra az út.Az overallt vegyem le róla mig autózunk/nem lesz melege?/2008. okt. 6. 11:54
1/2 anonim válasza:
Múlt héten hoztuk haza, volt rajta egy body, azon egy rugi, egy kis kapucnis pulóver, sapi és takaró, de aránylag szép, napos idő volt. Szerintem a réteges öltözködés a lényeg és sapka mindenképp legyen rajta! Ha autóval mentek, talán az overál meleg lesz neki, bár ez attól is függ, mennyire lesz hűvös idő, mikor hozzátok haza. Készüljetek több varriációval, aztán meglátjátok.
2/2 anonim válasza:
Szerintem harisnya,hosszú ujjú bady, vastagabb rugi,overál,vastagabb sapi,takaró.A kocsiba levenném az overált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!