Anyukák! Akinek mindig csak cicin aludt el a babajuk hogy alakult késöbb?
Figyelt kérdés
most 7 honapos2010. ápr. 30. 13:09
1/6 anonim válasza:
Kb.4 hos koráig szpotatam utána át kellet térni a tápira mert elapadt a tejem.
addig mindig cicin aludt el de miután nem volt tejem és cumisüvegböl kapta a kaját magátol elaludt mmindig.Lehet neked ez nem nagy segitség de ha evett akkor tedd bele a kiságyba és hátha magátol bealszik.
2/6 anonim válasza:
Nekem is ez a gondom, bár a kisfiam még csak most lesz 6 hónapos, bízom abban, talán a hozzátáplálás alatt már nem akar annyira cicin aludni. Remélem írnak jó tippeket.
3/6 A kérdező kommentje:
az én fiam masfel honapja eszik babikajat,van hogy leteszem elalszik,de az a ritkább...kár
2010. ápr. 30. 13:19
4/6 anonim válasza:
Az én tippem az,hogy még most kezdjétek őket erről leszoktatni,mert késöbb nehéz lesz.Az én babám 13hónapos,már ha álmos huzgálja polóM.Most azt vetettm be,hogyha álmos beteszem a kocsiba és sétálunk,vagy a szobahintában hintáztatom.Így is elalszik.De ezek egy ujabb szokáshoz vezetnek.
5/6 anonim válasza:
15 hónapos, este kap cicit lefekvéskor. Tulajdonképpen elalszik rajta. De most már próbálom úgy csinálni, hogy úgy rakjam az ágyba, hogy akár fel is ébredjen, szóval ne olyan hímestojás szerűen. Ha meg kiesik az álomból, akkor is hagyom, pár perc, és maga elalszik. De nehéz volt odáig eljutni. Én is azt mondom, hogy minél előbb próbáljatok változtatni!!
6/6 anonim válasza:
Az enyém 10 hónaposan magától leszokott róla. De nekem ez sohasem okozott gondot, miért baj? Az elválasztáskor úgyis megoldódik. Természetes dolog, a tejben altató van. Egészségesebb, mint a cumi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!