Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák, akiknek tápszeres a...

Anyukák, akiknek tápszeres a babájuk--Szerintetek mi a megoldás?

Figyelt kérdés

Kislányom 7hetes koraszülött,eleinte koratápit kapott,most már a 4.tápnál tartunk,mert eddig mindegyiktől fájt a pocija.Most talán a Milupa Milumil komfort1 beválik-de nem is ez a lényeg..hanem az adagolás...Eddig mindig kgx150ml-vel számolva etettem,így kapta az adagját.Most viszont kevésnek tűnik az adag...!!Kapálózik evés után hogy kér még,..2napja nyűglődik..Védőnő,dokik szerint nem kaphat többet,mert fájni fog a pocija.

Emeljem az adagját,kockáztatva a hasfájást??-már fájt a hasa túletetés miatt...(dokik szerint amiatt)...Tényleg nem tudom mit tegyek..:-(((Vagy emeljem???

2011. szept. 29. 21:14
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Adj neki ha kér még. Ne sokat, kezdd 10ml-vel, aztán ha nincs gond, emelheted.
2011. szept. 29. 21:16
 2/9 anonim ***** válasza:
Én is adtam neki, ha kért még, és csak attól nyugodott meg. Volt, hogy még 20-30 ml-eket ráhúzott a maximum adagjára. :)
2011. szept. 29. 21:20
 3/9 anonim ***** válasza:
Szia, szerintem is adj még neki egész keveset.
2011. szept. 29. 21:33
 4/9 anonim ***** válasza:
Az én lányom is koraszülött,tápszeres. Nyugodtan emeld meg az adagját,ha sírna utánna is,akkor tényleg hasfájós.Nálunk pont fordítva volt.nem akarta inni,akkor cseréltünk.A mai napig az Aptamilt issza.
2011. szept. 29. 21:35
 5/9 anonim ***** válasza:

Nekem 12 héttel előbb született. Az ő orvosa is azt mondta ne adjunk neki többet, de emeltük hisz éhes volt még. Egy ideig kérte is a többet aztán magától visszaállt a kevesebbre.

Érzik ők hogy fáj a hasikájuk amióta követelőznek és már nem is kell nekik annyi.

Mi Milupa Nenatal-t eszünk.

2011. szept. 29. 22:12
 6/9 anonim ***** válasza:

Szia, pontosan a komfortnál vettem észre én is a fiamon, hogy kevesli. Nem volt olyan laktató számára. Nekem enyhén szólva leszarom-típus a védőnő, gyerekorvos (mindenre azt mondják tápszer ügyben, ahogy maga jónak látja), így azt sem mondták, hogy túletetés miatt fájhat a hasa. Én adtam neki többet, a hasfájása 4 hónaposan múlt el. Azóta is rengeteget eszik (már nem azt a tápszert eszi).

Ezt neked kell eldönteni, én biztos adnék, de az én fiam nagyon girnyó, mindig aggódtam a gyarapodása miatt.

2011. szept. 29. 22:35
 7/9 anonim ***** válasza:

a lányom is koraszülött volt 8 héttel. ő is először Nenatalt majd Novalac AC-t akpott, az kifejezetten hasfájós babáknak való. (és baromi drága). nos én sosem néztem hogy mennyit kellene ennie, evett amennyit evett, mikor tápszert kellett adnom neki. adj neki nyugodtan még, hiszen éhes. persze nem egyből dupla adagot :)

jó egészséget :)

2011. szept. 29. 22:40
 8/9 anonim ***** válasza:
Egy 10 mlvel adhatsz többet.
2011. szept. 30. 00:12
 9/9 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!!10ml-vel próbálkozok,aztán meglátjuk.Lehet fájni fog a hasa,akkor muszáj megmaradnom az eredeti adagnál...csak akkor éhes marad...
2011. szept. 30. 08:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!