Ti hogy birjatok azt, hogy a ti sajat bioritmusotok allandoan felborul? Hogy ossze vissza alszotok?
Lehet, hogy csak velem van ilyen, de az egy eves lanyom ossze vissza alszik.
Atlagban este 8tol reggel 8ig alszik, de ez mindig borul. Vagy a foga miatt, vagy hogy ejjel kesobben fekszik es akkor mar reggel is borul minden, mindig van valami.
Igen am de ez ram is kihat, es mar kezdek elegge szenvedni tole. Ejszaka a foga miatt van, hogy 5-8x megriad felsir aztan alszik is tovabb. Ez tok jo, mert legalabb nem kell hozza felkelni es fenn lenni orakat ejjel, mint sok mas babanal.
De ez hogy ejjel 8x megriadok en is a sirasara es mar nem tudok ugy visszaaludni hat ez iszonyat erzes.
Ez a ketto a bajom. Hogy az esti lefektetes nem mindig ugyanugy tortenik igy en sem tudom a sajat bioritmusom szerint aludni. Most pl annyira megborult az enyem is, hogy ejjel egykor meg nezek k8 a fejembol reggel meg 10-11ig alszom es a ferjem veszi at reggel a babat.
Emiatt a biritmus megborulas es ejszakai akar 8x magamhoz teres miatt napkozben faradt vagyok, ideges ingerult turelmetlen zaklatott faj a hatam a gyomrom hanyingerem van stb.
Ez normalis ? Masnak is vannak ilyen erzesei? Vagy ez mar a kronikus kimerultseg?
Az enyém is kelt éjszakánként 6-10 alkalommal. Őt még ringatni is kellett, csak úgy aludt vissza. Reggel 8-kor viszont menetrendszerint ebredt, barmi volt ejjel. A napirendnk igy maradt. En szinte egesz nap szedultem, sokszor hanyingerem volt mar, de mindent elinteztem, azt mondtak nem is latszott rajtam. Mikor kezdte ataludni az ejszakakat, akkor jott ki rajtam a faradtsag. 1 honap alatt durvan elkezdett a hajam oszulni es oregedett az arcom vagy 5 evet, sokat fogytam ami nekem nem valt elonyomre + viszeres lett a labam. Szerintem volt koze az ejszakazashoz.
Dolgoztam en is 3 muszakban, az semmi ehez kepest. Nem lehet osszahasonlitani. Ott, ha letelt a muszak, jon a piheno. Baba mellett pedig pont a pihenoido esik ki.
/bocs az ekezetek miatt sokat vacakol a telefon/
Koszonom kedves 11es, abszolut igazad van es ugy orulok, hogy vegre egy olyan csapat gyult itt ossze a kerdesemnel aki nem azt szajkozza, hogy a gyermekvallas es a csecsemogondozas setagalopp. 😁
En is felek hogy oszinte legyek a kovetkezmenyektol, ami az ejszakazassal es a belso ritmusom allando felborulasaval jar.
Neha besegit anyam es hugom, de nem birnak vele, en meg abban az egy ket ejszakaban ugy alszom ki magam, hogy Frontin szedek be, igy legalabb melyen alszom.
En mar nagyon varom, hogy tenyleg ataludja rendesen az ejszakat ahogy egy kisgyermeknek kell. De ugye meg 13 fog hatra van plusz meg egy szepa szorongas egyeb ejszakai felelmek stb.
Sehol nem talalok a neten arrol cikket vagy kutatast hogy az ejszakazas az anyaban mit okoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!