Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Heim Pál bőrgyógyászat,...

Heim Pál bőrgyógyászat, tapasztalatok?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 30. 07:12
 1/8 anonim ***** válasza:

Mit akarsz hallani?

Nincs olyan doki akivel mindenki elégedett

2010. ápr. 30. 07:15
 2/8 A kérdező kommentje:
Vidékről vinném a lányomat, mert az enyhe (?) bőrgyulladását nem sikerült elmulasztani... szóval az érdekelne, hogy az időpontokat betartják-e, van-e tumultus, és nem utolsó sorban a hozzáértésük is érdekelne
2010. ápr. 30. 07:24
 3/8 anonim ***** válasza:
Ugyan nem mostani történet, de elmesélek valamit. Tatabányán születtem, és öcsém 2 és fél éves korában tele lett hólyagos kiütésekkel. Anyukám elvitte ott bőrgyógyászatra, ahol azt mondták, hogy rühes, kutya vagy macska miatt. Hiába mondta anyum, hogy több hónapja állat közelében nem voltunk, az ottani dokik tartották magukat ehhez. Húszféle szagú-színű kenőcsöt kapott tesóm, az állapota rohamosan romlott. Aztán kértünk egy beutalót a gyermekorvostól, aki a Heim Pálba küldött minket. Ott a bőrgyógyászaton a megadott időpontban percre pontosan fogadtak minket, a doktornő csak ránézett öcsémre, és megmondta, hogy ez a gyerek bizony lisztérzékeny, de azért biztonság kedvéért egy-két vizsgálatot szükséges elvégezni, így bent fogták egy hétre. És valóban, kiderült, hogy cöliákiás, és sajnos azóta sem nőtte ki. De a tatabányai bőrgyógyászatot szánalmasnak tudnám nevezni a Heim Pálban dolgozó szakorvosokhoz képest. B.
2010. ápr. 30. 07:30
 4/8 anonim ***** válasza:
Mi járunk oda a kislányommal (most 2 éves), Az ambulancián rengetegen vannak, a munka nagyon lassan halad. Egyszerre 2 beteget hívnak be, pár perc alatt kirakják őket. A folyosó, ahol várni kell, levegőtlen és sötét, sehol egy helyiség, ahol szoptatni, pelenkázni lehetne. Az orvosok aranyosak, kedvesek a gyerekekkel, a nővérek fáradtak, lestrapáltak, de próbálnak mosolyogni. Aki időpontra megy, azt be is hívják, nem váratják túl sokat. Ha a gyereked mág nincs 6 hónapos, akkor szólj a bejelentkezéskor, hogy sürgős, mert úgy előre vesznek. A várakozás egyébként attól is függ, hogy az ambulanciára mész-e, vagy föl az osztályra. Mert ott hiába az időpont, várni kell.
2010. ápr. 30. 07:47
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Én az Üllői úti rendeléseket néztem, de most néztem, hogy van a Gyöngyösi utcában is. Kedves utolsó válaszoló segítenél, hogy hol vannak sokan? Köszönet!
2010. ápr. 30. 12:01
 6/8 anonim ***** válasza:

Ne haragduj, nem jártam errefelé mostanában, remélem még nem késő...

Az Üllői úton vannak sokan, de szerintem a Gyöngyösi utcában sem lehet sokkal jobb a helyzet.

2010. máj. 4. 08:24
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget!
2010. máj. 5. 06:57
 8/8 anonim válasza:
Mi ma voltunk. 60 sorszám van naponta, nem igaz hogy előre veszik a kicsi babákat, ezt előtte telefonon is elmondták mikor érdeklődtem. Mi 2 hónapos babával voltunk, és sokat vártunk. Reggel fél 9-kor érkeztünk, a 39. sorszámot kaptuk és fél 12-kor kerültünk sorra. Az orvosi ellátás gyors volt és szakszerű, meg voltunk vele nagyon elégedve, a doktornő csak ránézett a gyerekre és tudta mi a baja. Egy-két apró bosszantó dologgal jöttünk el, igaz semmi köze az ellátáshoz, a parkolásért megkezdett egész órát fizettetnek, és a büfében - nekem legalábbis - horror árak voltak.
2012. márc. 28. 17:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!