Pelenkakuponok beváltása DM üzletekbe, hogy működik?
Két hete Debrecen-ben voltam a Plaza-ban a DM-be és azt mondták,hogy minden kupont mindennel össze lehet vonni.Tehát ha mondjuk van egy 500forintos libero kuponom meg van 50pont a kártyámon és leveszem a 25% jokert akkor azt is összevonhatom.Ma elmentem és azt mondta a csaj a kasszába,hogy ilyen nincs,sosem lehetett náluk a kupont is és a jokert is egy termékre felhasználni.Az az egészben az idegesítő,hogy akkor két héttel ezelőtt miért mondta azt,hogy lehet és ráadásul akkor is ettől a csajtól lett megkérdezve.Na meg a másik nekem az egyik ismerősöm rendszeresen ebbe a dm-be jár pelust venni és mindig így veszi a pelusokat,hogy kupon is meg joker is.
Ti ezt,hogy tudjátok?Esetleg Debrecenben tudtok-e máshol nekem Dm-et mondani ahol így fel lehet használni a kuponokat?
Tegnap a bp.-i Árkádban én is bepróbálkoztam ezzel, nem jött be. Ők is azt mondták, hogy nem vonható össze.
(O)
Én nagy tételben szoktam vásárolni pelenkát a DM-ben. MINDIG összevonom a kuponokat és a végösszegi kedvezményt és a joker terméket is!
Soha nem volt ebben fennakadás!
Dunakeszi, Westend. Leginkább itt vásárolok.
Csepelinek üzenem: néha összevonható, attól függ, ki van a kasszában :)
Ezt még a dm-dolgozók sem tudják eldönteni, hogy lehet-e vagy sem. Én mindig megpróbálom, aztán legfeljebb azt mondják, nem.
Bár azt mondtam összevonható, elolvastam a neten a 20%-os kupon hátulján a feltételeket (mert ott rajt van) és szó szerint ez van rajt:
a kupon más kuponos akcióval együtt nem érvényes, kivéve a vásárlás végösszegi kedvezményre jogosító kupont.
Tehát nem összevonható a pelenka kuponnal.
Köszi mindenkinek a válaszokat.
Már végülis teljesen mindegy,csak idegesítő,hogy feleslegesen buszoztam el a plázáig és fizettem ki oda-vissza a buszjegyet.Ha akkor két hete mikor először voltunk ott,azt mondja,hogy nem lehet összevonni akkor el sem mentem volna.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!