Miért gondolják azt sokan, hogy ez itt egy vitafórum? Nem tanácsokért jövünk ide?
Valaki meglát valamit, felmerül benne egy kérdés. Fórumra szerintem azért nem viszi, mert ott 'neve' is van, bár az lehet akármi. Itt meg névtelenül tálalja a dolgot. Szerintem.....
Amúgy egyetértek veled, nem ezért volna ez az oldal!
Mikor ide kerültem(már jó régen)Én is feltettem egy hasonló kérdést.Rögtön záporoztak a kedves válaszok,hogy nem kell ide jönni.Számíthatsz te is kedves hozzászólókra.
én sem értem miért ad olyan valaki tanácsot akinek dunsztja sincs a kérdésről vagy ha más valaki érdemi tanácsot ad azt leugatja.Sajnos ez egy ilyen oldal.Szűrd ki a számodra fontosnak vélt dolgokat.
Én elhiszem, hogy nem egyeznek vélemények és nincs is ezzel baj. A jó ég tudja, hogy kinek melyik tanács válik be. Mégis egymással vitáznak a válaszolók.
Bár mintha régebben durvább lett volna, ez azért pozitív.
Jogos a kérdés. Ezért is lenne célszerű, ha csak a kérdező ítélhetné meg a válasz hasznosságát és nem a "vitapartnerek".
A politika, ezotéria és a vallás témakörében idegesítő, hogy hiába adok hasznos választ, azzal egyesek nem értvén egyet - lepontoznak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!