Van még valaki, aki most hogy otthon maradt jött rá, hogy nincs senki barátja?
Ismerős, csak nekem a távolság okozta a gondot...
Hogyne találhatnál, ez nem korfüggő-..
Fogd meg a gyereket, menj sétálni, játszótérre, védőnőhöz és szólítsd meg a többi anyukát!!
Én 31 vagyok, 3 éve élek itt a faluban, azóta vannak ismerőseim, mióta megszületett lányom, és mióta a második lányom is, még többen "beszélnek hozzám".
A szomszéddékkal minden nap együtt járunk sétálni, és több anyuka van, akikkel alkalmanként elmegyünk együtt játszani.
Amúgy ajánlani tudom még a www.donna.hu oldalt, előző városomban az segített 3 barátnőt találni.
Nekem igaz vannak "régről"barátnőim,de általában dolgoznak vagy vidéken laknak.De amikor az 1 év körüli fiammal elkezdtünk játszózni akkor jöttek az ismeretségek!
Azóta eltelt kb 1 év és mi anyukák már vagy fél éve hetente vagy kéthetente összeülünk(este)és dumcsizunk eszünk-iszunk!Szuper jó!Ráadásul állandóan megy a ruha/játék stb csere-bere.+vigyázunk egymás gyerekeire ha úgy alakul!Ne add fel!Járjál baba-mama közösségbe,ringatóra játszótérre.biztosan te is fogsz találni barátnőt/barátnőket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!