Kertes házban lakó Anyukák, ti hogyan véditek gyermekeiteket a napfénytől?
Figyelt kérdés
Azért kérdem a kertes házban lakó anyukákat mert az én 1 1/2 éves babám egész nap a kertben van, kinyílik a terasz ajtó és már rohan is. Hosszú ujjú bady van rajta és naptejjel is bekentem, mégis már most csoki barna a nyaka. Féltem a bőrét, de nem tudom őt a házban tartani. Mi lesz ha már csak kis póló és rövid nadrág lesz rajta?2010. ápr. 29. 17:30
1/3 anonim válasza:
Az, hogy barna, nem baj :) Az a fontos, hogy ne égjen le. A barnaság egészséges...ha nem túlzott, hanem természetes. Naponta többször is kend naptejjel, így biztosan nem fog leégni. Az én kislányom 20 hónapos, már ő is szép színt kapott, pedig őt is kenegetem szorgalmasan :)) Ő is egész nap kint lenne, csak aludni és ebédelni jönne be...
2/3 anonim válasza:
Kétóránként kenem, ha elviseli, akkor kalap van rajta (nem sűrűn).
3/3 anonim válasza:
kend be 50es faktorú napkrémmel, attól nem lesz baja, le sem ég, le sem barnul, én inkább a napszúrás miatt félek, hiába a satyi, vizezés, imád kint lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!