15-16 hós babára adtok már kintre rövid bodyt?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 29. 16:06
1/7 anonim válasza:
én a lányomra csak télen,és nagyon hidegben adtam hosszú bodyt.
2/7 anonim válasza:
rövid ujjúra gondolsz? persze, max egy pólót adok fölé, vagy kardigánt ha hűvösebb ,szelesebb az idő
3/7 anonim válasza:
Nálunk nagyon meleg van, így csak rövidujjú body volt ma rajta.
4/7 A kérdező kommentje:
Én még most cserélem le a hosszúakat.Eddig még nem volt annyira jó idő.
2010. ápr. 29. 16:37
5/7 anonim válasza:
Kintre?
Nálunk hosszú ujjú body volt ma rajta, és azon egy póló, meg egy vékony kardigán.
Ahogy eltűnik a nap, hűvös van.
Ja, és nálunk nagyjából reggeltől estig állandóan fúj a szél... :-(
6/7 anonim válasza:
én is úgy szoktam mint az utolsó.hosszú body,rá egy póló,ha meleg van nem kap mást ha fúj a szél,akkor kap egy vékony melegítő felsőt.15 hónapos.Ha rövid ujjú body van rajta akkor kap rá egy pólópulcsit ami hosszujjú és vékony.én még nem merem kivinni csak rövid ujjúba.
7/7 anonim válasza:
Szia mi dél-Pesten ma megsültünk, rövid ujjú body volt a kislányomon, mert a hosszú ujjú póló rásült, amit a body fölé adtam. pedig az is vékonyka volt. ja és 10 hónapos múlt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!