Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » El tudná küldeni valaki az...

El tudná küldeni valaki az Aludj jól gyermekemet és Gina Ford könyvét?

Figyelt kérdés
Esetleg tapasztalatok az utóbbiról? köszönöm szépen
2010. ápr. 29. 10:24
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Szia sorstárs! :) nem, mi már régen nem szopizunk arról már leszoktattam 5 hósan, mikor a doki azt mondta már nincs szüksége az éjjeli szopira. Amikor felébredt csak vizet és cumit adtam neki (valóban nem éhes volt, mert azóta is ezt csinálja, pedig már 9 hós), aztán csak cumit adtam, aztán próbáltam, hogy ki sem veszem, aztán azt is, hogy be sem megyek, szóval tényleg már mindent!! De ha van is javulás az max 1-2 napig tart, aztán kezdődik újra a kb 2-3 óránkénti kelés...:(((

Én sem hiszem, hogy tényleg állandóan a foga fájna, de nem tudok rájönni, hogy mi a baj. Szerintem egyszerűen így alszik, nem tud sokat egyhuzamban, és ha felébred akkor hiányol... vagy nem tudom, de most minden létező tanácsot elolvasok és megpróbálok rájönni, hogy mi a baj...

2010. máj. 5. 10:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!